Kada je sve moguće da zena bude plodna????
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Maybe baby je jedna obicna glupost!!! Posto nisam mogla da ostanem u drugom stanju pune dve godine odlucila sam da najpre pomocu te spravice pokusam da odredim da li ja uopste imam plodnih dana.... Koristila sam ga bas onako kako pise u uputstvu (ujutru pre pranja zubica, jela, prve cigartere) svaki dan ciklusa ,nisam uspela da uhvatim kad su mi plodni dani. Vec sam pocela da umisljam da nesto nije u redu samnom....
Sad sam u petom mesecu trudnoce, tacnije 20+3. Super napredujemo i jedva cekamo da se preporodimo
Naravoucenije: ne koristite ga kao kontracepciju niti za utvrdjivanje najboljeg dana za zacece!!!
Pozdrav
Sad sam u petom mesecu trudnoce, tacnije 20+3. Super napredujemo i jedva cekamo da se preporodimo

Naravoucenije: ne koristite ga kao kontracepciju niti za utvrdjivanje najboljeg dana za zacece!!!
Pozdrav
maybe baby???
Poslednju menstruaciju sam imala 11.07.
Maybe baby mi je pokazivao mesovitu i cistu papratastu strukturu u periodu od 22-29.07.
Danas, 06.08. ponovo se pojavila paprat.
Napominjem da imam prilicno neredovne cikluse, ali svejedno mi situacija nije bas jasna.
Kako je u objasnjenju za koriscenje ovog istrumenta receno, paprat se pojavljuje kada je nivo estrogena povecan.
Zanima me da li je se nivo estrogena povecava ako je u pitanju trudnoca.
Molim vas da neko sa slicnim iskustvima pokusa da odgovori na moje nedoumice.
Hvala.
Maybe baby mi je pokazivao mesovitu i cistu papratastu strukturu u periodu od 22-29.07.
Danas, 06.08. ponovo se pojavila paprat.
Napominjem da imam prilicno neredovne cikluse, ali svejedno mi situacija nije bas jasna.
Kako je u objasnjenju za koriscenje ovog istrumenta receno, paprat se pojavljuje kada je nivo estrogena povecan.
Zanima me da li je se nivo estrogena povecava ako je u pitanju trudnoca.
Molim vas da neko sa slicnim iskustvima pokusa da odgovori na moje nedoumice.
Hvala.
iskustvo
I JA IMAM ISTO ISKUSTVO. KUPILA SAM MAYBE BABY PO NAGOVORU DRUGARICE KOJA JE UZ POMOC NJEGA OSTALA U DRUGOM STANJU.IAKO GA PRAVILNO KORISTIM, MENI JE SVAKI TRECI DAN PLODAN.POSTO VEC DUZE VREME NE OSTAJEM TRUDNA, ISLA SAM U BOLNICU NA PRACENJE OVULACIJE I PONELA GA SA SOBOM.NA DAN OVULACIJE, POKAZAO MI JE NEPLODNE DANE. MOJ SAVET VAM JE DA PRATITE SEKRET OKO SREDINE CIKLUSA. KADA JE OVULACIJA, ON IMA IZGLED SVEZEG BELANCETA. PROVIDAN JE I RASTEGLJIV. JA IMAM CIKLUS NA 31 DAN I OVULACIJA MI JE UVEK KADA JE PRACENA BILA 16. DANA