Kada je sve moguće da zena bude plodna????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Lanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 30, 2006 6:07 pm

Post od Lanna »

isti slucaj i kod mene, ja sam nekada stalno u plodnim danima a folikul ne prska tj. nema ovulacije

:wink:
malecka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 2:32 pm

Post od malecka »

Maybe baby je jedna obicna glupost!!! Posto nisam mogla da ostanem u drugom stanju pune dve godine odlucila sam da najpre pomocu te spravice pokusam da odredim da li ja uopste imam plodnih dana.... Koristila sam ga bas onako kako pise u uputstvu (ujutru pre pranja zubica, jela, prve cigartere) svaki dan ciklusa ,nisam uspela da uhvatim kad su mi plodni dani. Vec sam pocela da umisljam da nesto nije u redu samnom....
Sad sam u petom mesecu trudnoce, tacnije 20+3. Super napredujemo i jedva cekamo da se preporodimo :)

Naravoucenije: ne koristite ga kao kontracepciju niti za utvrdjivanje najboljeg dana za zacece!!!

Pozdrav
frida
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 1:25 pm

maybe baby???

Post od frida »

Poslednju menstruaciju sam imala 11.07.
Maybe baby mi je pokazivao mesovitu i cistu papratastu strukturu u periodu od 22-29.07.
Danas, 06.08. ponovo se pojavila paprat.
Napominjem da imam prilicno neredovne cikluse, ali svejedno mi situacija nije bas jasna.
Kako je u objasnjenju za koriscenje ovog istrumenta receno, paprat se pojavljuje kada je nivo estrogena povecan.
Zanima me da li je se nivo estrogena povecava ako je u pitanju trudnoca.
Molim vas da neko sa slicnim iskustvima pokusa da odgovori na moje nedoumice.
Hvala.
gsc442522
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 06, 2006 10:07 pm

iskustvo

Post od gsc442522 »

I JA IMAM ISTO ISKUSTVO. KUPILA SAM MAYBE BABY PO NAGOVORU DRUGARICE KOJA JE UZ POMOC NJEGA OSTALA U DRUGOM STANJU.IAKO GA PRAVILNO KORISTIM, MENI JE SVAKI TRECI DAN PLODAN.POSTO VEC DUZE VREME NE OSTAJEM TRUDNA, ISLA SAM U BOLNICU NA PRACENJE OVULACIJE I PONELA GA SA SOBOM.NA DAN OVULACIJE, POKAZAO MI JE NEPLODNE DANE. MOJ SAVET VAM JE DA PRATITE SEKRET OKO SREDINE CIKLUSA. KADA JE OVULACIJA, ON IMA IZGLED SVEZEG BELANCETA. PROVIDAN JE I RASTEGLJIV. JA IMAM CIKLUS NA 31 DAN I OVULACIJA MI JE UVEK KADA JE PRACENA BILA 16. DANA
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Meni se totalno isto desava...dva dana paprat..pa nista..pa opet..itd. Jedan moj prijatelj mi je rekao da imam nedovoljan nivo estrogena i HCG-a..ili da imam ciste na jajnicima,a nemam ih...a preporucili su mi ga parovi koji su tako zatrudneli...pa vi sad vidite...
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Meni se totalno isto desava...dva dana paprat..pa nista..pa opet..itd. Jedan moj prijatelj mi je rekao da imam nedovoljan nivo estrogena i HCG-a..ili da imam ciste na jajnicima,a nemam ih...kao da imam stalno ovulaciju...a preporucili su mi ga parovi koji su tako zatrudneli...pa vi sad vidite...
Odgovori