kada planirati trudnocu posle laparaskopije?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Amber
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 8:15 pm

kada planirati trudnocu posle laparaskopije?

Post od Amber »

Ja sam operisana laparaskopski 25 oktobra 2007,primala sam diferelin (10 marta mi je bila zadnja inekcija) i livijal uz njega, terapiju sam zavrsila pre otprilike 3 meseca, zadnju menstruaciju sam imala 14 aprila, i dok sam primala diferelin ni jednom mi nije izostala a sada kad sam prestala nikako da dobijem.
Doktor mi je rekao da bi bilo idealno da zatrudnim odmah po prestanku primanja diferlina. Posto se meni ciklus nije vratio da li treba da pokusavam da zatrudnim tj nisam sigurna da li mogu sada, ili treba da cekam da mi se normalizuje ciklus? Da li je neko imao slicna iskustvo?

ps;poruku sam prebacila u novu temu da bi bila uocljvija citala sam ostale poruke nemogu nesto slicno da nadjem
Amber
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 8:15 pm

Post od Amber »

Zaboravila sam da napisem imam 26 godina, nisam imala trudnoce, prekide i sl. Ciklus mi je bio uvek na 30 dana tacno u dan. Imala sam jako bolne menstruacije ali posle operacije i tokom inekcija nisu bolele nadam se da ce tako biti i dalje.
Odgovori