Kada se najranije dobije menstruacija posle misseda-abortusa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
lavinija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 11:09 am

Kada se najranije dobije menstruacija posle misseda-abortusa

Post od lavinija »

Da li neko moze da mi kaze kada najranije mogu da dobijem menstruaciju posle misseda? Kiretaza je uradjena 16.11. a ja veceras malo krvarim i uzasno sam se uplasila, jer mi svi kazu da treba da prodje mesec dana, a sada mi je 18-ti dan. Juce i danas me je stomak malo boluckao, tj. juce i malo jace na momente, bole me krsta i to krvarenje lici na menstruaciju, ali svi mi nesto govore da je rano, pa me je uzasno strah. Da li je moguce da je menstruacija?
mised
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 12:38 am

krvarenje....

Post od mised »

mi smo imali dva miseda...............posle prvog miseda je posle 21 dan pocelo krvarenje,otisli smo kod ginekologa i on je rekao da treba mirovanje i dao je neke kapi.........posle tih kapi je stalo krvarenje................koliko smo mi upuceni treba ocekivati posle 6 nedelja/nekad i malo ranije zna da dodje/...........zato ti je najbolje da odes na kontrolni pregled.pozdrav
Odgovori