Kada meriti nivo progesterona?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kada meriti nivo progesterona?
Zanima me kada da merim nivo progesterona ako mi je ovulacija posle 21. dana ciklusa(24.dana)?
paki
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm
Kasnija ovulacija - kada meriti progesteron?
Molim doktore, ali i sve upucene, da odgovore!Stvarno mi je bitno.
paki
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
To moraš da pitaš lekara jer mislim da na ovom forumu to nećeš naći, jer koliko sam primetila, na ovoj temi ginekologija članice najčešće prave teme tipa "Pitanje za obgyn" itd, što u prevodu znači da je ona jedna od glavnih zaduženih za odgovore u ovoj sobi.
A pročitaj njenu temu koja se nalazi u lepljivoj "O ČAROBNOM PROGESTERONU" gde u jednom delu tog posta piše da se on ne meri jer su njegove mere iz sekunda u sekund različite.
Da li se meri ili ne (koliko znam meri se, znam žene koje su to radile, ja do sad nisam) i koliko je pouzdan taj nalaz ne znam, ali mislim da ovde nećeš dobiti odgovor koji te zanima.
Moj savet ti je da odeš kod svog ginekologa (koji ima tvoj karton i koji je upućen u tvoje ranije stanje i u koga imaš poverenja) ako ga imaš i raspitaš se o svemu.
A pročitaj njenu temu koja se nalazi u lepljivoj "O ČAROBNOM PROGESTERONU" gde u jednom delu tog posta piše da se on ne meri jer su njegove mere iz sekunda u sekund različite.
Da li se meri ili ne (koliko znam meri se, znam žene koje su to radile, ja do sad nisam) i koliko je pouzdan taj nalaz ne znam, ali mislim da ovde nećeš dobiti odgovor koji te zanima.
Moj savet ti je da odeš kod svog ginekologa (koji ima tvoj karton i koji je upućen u tvoje ranije stanje i u koga imaš poverenja) ako ga imaš i raspitaš se o svemu.