Jos je uvijek tu .. ???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Anax
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2009 3:26 am

Jos je uvijek tu .. ???

Post od Anax »

pozdrav svima koji citaju . N e znam kako da pocnem hah :D
eh ovako moj decko i ja smo se nakon duzeg vremena odlucili za nas prvi put .Puno smo citali raspitivali se,kako, sta ,planirali ispitivali jedno drugo kako bi to sve da bude i eto odlucili se za taj korak . nakon prvog puta osjetila sam ostru bol ali nije bilo nimalo krvi .. mislili smo da smo prosli ono sto nas je najvise zabrinjavalo ali nismo .. drugi put opet osjecam boli i cak nakon 6 puta opet boli i ja sama mogu opipati himen .. ne znam zasto nismo uspjeli sad cu se grubo izraziti da se rijesimo toga stvarno sam zabrinuta procitala sam da je to sve individualno i da postoje razlicite vrste himena. Da su neki mnogo elasticni i dopustaju penisu da ulazi i ovo sto me prestrasilo da dijelovi himena ostaju sve do prvog vaginalnog porodjaja :o . Ne znam stvarno toliko toga procitam ali opet mi nije jasno kako ... zelim samo da pruzim zadovoljstvo svom decku i sebi ali ne mogu bolovi su uvijek tu . Da li mi mozete imalo razjasniti ovo ?

Hvala unaprijed.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Mislim da bi bilo dobro da odes ginekologu, ne samo zbog bola, nego i da popricas o dobroj zastiti od venericnih bolesti i trudnoce. Takodje moras da ides na ginekoloske preglede jednom u 6 meseci sada kada si seksualno aktivna. Ako je u pitanju himen, ginekolog ce ti to reci i moze da ga odstrani za vreme pregleda da ucini odnos bezbolnijim sledeci put. Ako pak nije himen u pitanju, onda bi trebalo malo da poradite na tome da se opustis, da budes dovoljno vlazna, na predigri, itd. Seks nije samo penetracija, otkri sta ti prija, sta te uzbudjuje, probajte da budete fizicki intimni i bez penetracije pa ces se dovoljno opustiti da naucis da uzivas u svom telu za vreme seksa.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Meni nije jasno kako si uspela da napipas himen? :o

Mislim da je to, ipak, nemoguce... :-? :-?
Odgovori