Još jedno pitanje?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Tower
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:46 am

Još jedno pitanje?

Post od Tower »

25.04.08 dodirnuo sam greškom vaginu svoje devojke prstom na kojem sam možda imao malo sasušene sperme (skroz sasušene), tada je bila u plodim danima. Kada je došlo vreme da dobije imala je sve znake da će dobiti uobičajne za nju (bol u stomaku, tvrđe grudi, lučenje belog sekreta...) (koliko sam ja čitao znaci za mestruaciju i prvi znaci trudnoće su donekle slični), dve nedelje nakon "rizičnog kontakta" je uradila test, bio je negativan. Od prekjuče je nema znakova da će dobiti samo su joj grudi ostale pomalo tvrde. Jutros je opet uradila test (20. dan od rizičnog kontakta) i opet je bio negativan. Zanima me da li vam ovo više liči na trudnoću bez hCg-a :o ili je upitanju zakasnela menstruacija. Meni ništa nije jasno :roll:
Tower
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:46 am

Post od Tower »

Zaboravio sam da kažem zadnji put je dobila menstruaciju 09.04.08, dakle ovo je 36-ti dan.
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Sacekajte jos tri-cetiri dana onda pravac ginekologu,mozda je u pitanju neki hormonski poremecaj jer ako je tako kako ti kazes sanse za trudnocu su minimalne.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Odgovori