jos jedno pitanje ?????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ikida
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 7:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

jos jedno pitanje ?????

Post od ikida »

mama sam dve već velike devojčice :D Godinu dana posle drugog porodjaja pocela su da se javljaju manja krvarenja izmedju ciklusa. Trajalo je po par dana i po poseti ginekologu reseno je kapima i antibioticima. Narednih godinu i vise nije ih bilo da bi se pre tri meseca ponovo pojavilo obilnije krvarenje izmedju ciklusa. Na pregledu je ustanovljeno da u materici postoji cista, te da je njena velicina verovatni uzrok tih krvarenja. Radjen je PAPA test ali su rezultati bili necitki zbog prisustva bakterija ili sta vec, pa mi je savetovano da ponovim.
Imam 38 godina, ono sto mogu sama da primetim je neka cudna promena na kozi (palac i kaziprst desne ruke) neki vodeni plikcici, koji uzasno svrbe i na kraju pucaju, koza tu ostaje gruba, puca i krvari a onda sve to nestane. Najcudnije mi je sto se promena javlja svaki put 4-5 dana pred ciklus i nestaje po prestanku ciklusa. Isla sam kod dermatologa i sve potanko objasnila ali mi je receno da mi je takva koza i da nema veze sa ciklusom. Nisam med. strucnjak ali meni je to pre licilo na mali problemcic sa hormonima ili vec nesto slicno...
Sam ciklus je mnogo kraci nego ranije, i u prva 2 dana to je neki kremasti smedji iscedak, jako gust. Tek treceg dana je to kao regularan ciklus i cetvrtog je kraj. Nemam neki znacajan visak kilograma ali stomak (nisko) je jako naduven i tvrd.
Pitanje je sasavo jer imam tako malo stvarnih informacija ali razumecete i jako malo vremena, ne znam da li bi ovo trebalo da me plasi ????
:oops: :oops: :oops:
HVALA NA ODGOVORU
Odgovori