Imam 26 godina i prava je sramota ne znati neke stvari, ali kako kazu - bolje pitati nego ostati u neznanju.
Pre 3 dana imala sam odnos sa deckom koji se zavrsio pucanjem kondoma; dakle sve do tada sam mislila da su te price o pucanju kondoma smesne. Sutradan sam po "telefonskoj" preporuci i to ne svoje doktorke uzela POSTINOR, po upustvu... jednu sto pre i drugu nakon 12 casova. Dakle to se desilo 21. a moja redovna menstruacija bi trebala da bude danas tj. 24. U medjuvremenu sam dobila nesto sto uopste (sem po boji ) ne lici na klasican sekret. Ranije sam sekret imala nakon upotrebe antibiotika... Kako bih Vam objasnila o cemu se radi bicu krajnje direktna, nadam se ne odvratna, niti smesna... Taj nazovimo sekret uopste nije sluzav, zapravo izgleda kao kad bi ste uzeli papirnu maramicu, iscepkali na sitne delice i potom ih pokvasili.... Moja doktorka dolai tek za 7 dana... (recicete, nije jedina_)
Moze li mi neko reci sta to moze da bude?
Hvala unapred!!!
Jeste sekret... nije sekret..?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ja mislim da je to najobicniji sekret, moja devojka je par puta imala tako. Ipak, ne mogu da garantujem, moguce je i da je kod nje to bio propratna posledica kondiloma.
A i sta znaci pucanje kondoma, u kom momentu? Da li se sva sadrzina izlila unutra? S' obzirom da je period trebalo da ti bude za par dana, mislim da je maltene nemoguce da bi ostala trudna.
A i sta znaci pucanje kondoma, u kom momentu? Da li se sva sadrzina izlila unutra? S' obzirom da je period trebalo da ti bude za par dana, mislim da je maltene nemoguce da bi ostala trudna.
...
Hvala Vam na odgovorima.... mada mogu reci da sam se prilicno "ufrkisala"... Ja sam vise za varijantu i da sam trudna nego da je bilo sta drugo, bez obzira sto koliko god da obozavam decu, sada nikako nije trenutak za to... kakav klise a?
Tesi me to sto su mi bili da kazem neplodni dani, ali me sve ostalo brine! Bila sam na redovnoj kontroli pre 2meseca i sve je bilo ok...
Sto se tice pucanja kondoma ..sta reci? Kao na filmu ...na samom kraju ili pred kraj, kako se uzme, kako ko gleda na to...
A na pitanje da li je sva tecnost zavrsila u meni... ne, ne verujem, imala sam vremena da "skratim" tok desavanja, mada mi se one sekunde dok sam skapirala sta m,i se desava trajale kao vecnost...
Pozdrav i hvala Vam!!!
Tesi me to sto su mi bili da kazem neplodni dani, ali me sve ostalo brine! Bila sam na redovnoj kontroli pre 2meseca i sve je bilo ok...
Sto se tice pucanja kondoma ..sta reci? Kao na filmu ...na samom kraju ili pred kraj, kako se uzme, kako ko gleda na to...

Pozdrav i hvala Vam!!!