JESAM LI NAPOKON?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
JESAM LI NAPOKON?
Imam 22 godine i pokusavam dobiti bebu nekoliko meseci ali nista.Juce uradim test i pojavi se druga crta bleda,slabije vidljiva od prve sto mi se jos nije desilo a uradila sam nekoliko testova.Da li ce mi se napokon posreciti?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Re: JESAM LI NAPOKON?
Najverovatnije ti se posrecilo, ali daleko je pouzdaniji beta HCG iz krvi. Javi, pa da cestitamoselena85 napisao:Imam 22 godine i pokusavam dobiti bebu nekoliko meseci ali nista.Juce uradim test i pojavi se druga crta bleda,slabije vidljiva od prve sto mi se jos nije desilo a uradila sam nekoliko testova.Da li ce mi se napokon posreciti?

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 10:35 pm
beba
sigurno si trudna .
Cula sam da kucni testovi za utvrdjivanje trudnoce nikada ne daju lazno pozitvne rezultate. Tri puta sam ostajala u drugom stanju i sva tri puta mi je pokazao dve crtice, s tim sto sam dva puta imala spontani i sada je trca sreca. U sestom sam mesecu i dobro se osecam. Verovatno si i ti trudna i radi se o maloj trudnoci zato sto ti je jedna linija svetlija i beta hcg je nizi. Sacekaj jos nekoliko dana pa ponovi test ili jednostavno vadi betu iz krvi. Puno srece i pozdrav.
Selena, imala sam i ja te simptome sa bolovima u ledjima i bolom i otecinim grudima. Sva tri puta sam mislila da je u pitanju pms, meca je onda izostala i normalno pozitivni testovi. Hocu da ti naglasim da su jako slicni simptomi pms i tek kada zena ostane u drugom stanju. Ustvari, sve je to individualno u zavisnosti od zene do zene ali na mom licnom iskustvu, moje sestre,kume, jos jedne rodjake, simtomi su bili isti i sve su u drugom stanju. Osecala sam i jos jak umor, kratak dah, malaksalost itd.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 21, 2005 6:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jedno pitanje koje se nadovezuje na ovu tematiku, a mozda nema direktno veze sa temom: Posto normalno prva menstruacija posle testa i simptoma izostane, da li je to poslednja menstruacija do porodjaja? Citao sam negde da mogu biti regularne menstruacije narednih mesec, dva dana i pored trudnoce...eni.np napisao:Selena, imala sam i ja te simptome sa bolovima u ledjima i bolom i otecinim grudima. Sva tri puta sam mislila da je u pitanju pms, meca je onda izostala i normalno pozitivni testovi. Hocu da ti naglasim da su jako slicni simptomi pms i tek kada zena ostane u drugom stanju. Ustvari, sve je to individualno u zavisnosti od zene do zene ali na mom licnom iskustvu, moje sestre,kume, jos jedne rodjake, simtomi su bili isti i sve su u drugom stanju. Osecala sam i jos jak umor, kratak dah, malaksalost itd.

Bye bye little lady