jedva vidljiva crta na Baby testu...-pomoc?!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
i moj savete je da odeš da odradiš betu. To je najsigurniji pokazatelj da je trudnoća tu. A što se tiče negativnosti testa to nemoj da te uopšte brine dešava se stalno da bude lažno negativan, on nikada nije lažno pozitivan, tako da ako je juče bila druga crtica trudnoća postoji sigurno, pa ti zato i kažemo da odeš da odradiš betu. Pozdrav i javi nam se
S obzirom da sam vec dala preko 500din na testove, a svakako mi je zakazan pregled kod (privatnog) ginekologa i pretpostavljam da ce me i pregledati i raditi ultrazvuk (sto ni malo kod nas nije jeftino, preko 2200), nije mi bas i da dajem 800 din (koliko je kod nas u privatnoj laboratoriji, sad sam proverila)na betu. Zvucim mozda kao Pirocanka
a nisam to, ali sacekacu jos tih 5 dana koliko me deli od pregleda. I zaista nisam znala za lazno negativan test!!! Kako onda kazu da je nepogresiv??

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Evo malo da te utesim. Kada sam uradila prvi test isto mi je pokazao negativan rezultat. Tad sam sumnjala da sam mozda trudna, ali sam imala gljivice i htela sam da stavim vaginalete pa rekoh da proverim. I nista stavljala vaginalete a menstruacije nigde. Nedelju dana kasnije uradim ponovo test kad ono crta od kad sam ga uronila u urin crvena. I evo sad ljuljam svog bepca...