jedno pitanje?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
jedno pitanje?
Zanima me nesto o privatnim ginekolozima jer,bih zelela da odem na pregled moje pitanje je koji su najbolji i kakva su vasa iskustva ? i koliko kosta privatni ginekolog ?zanima me samo za podrucje Beograda!
cene, iz mog iskustva, variraju 3000-8000 za pregled, UZ, briseve, kolposkopiju ne rade svi, ali toplo preporucujem da odes kod nekoga ko je radi. naravno, moze da kosta i vise. npr moja drugarica ide kod lika kod kojeg sve ovo plus pregled i UZ dojki kosta 12000.
sto se tice toga ko je najbolji, ima tema o tome.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=2366
sto se tice toga ko je najbolji, ima tema o tome.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=2366
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
12 hiljada dinara?
Nadam se da ste pogreshili pri kucanju!
Pregledi idu od 180 din do koliko im je volja.
Svi rade i briseve i papa test koji se naknadno plate, od 800din do koliko im se hoce.
Ultrazvuk od 1000din pa isto tako do koliko im se hoce i moze!
Iskoristi net pa pregledaj cene usluga u privatnim ordinacijama.
Nadam se da ste pogreshili pri kucanju!
Pregledi idu od 180 din do koliko im je volja.
Svi rade i briseve i papa test koji se naknadno plate, od 800din do koliko im se hoce.
Ultrazvuk od 1000din pa isto tako do koliko im se hoce i moze!
Iskoristi net pa pregledaj cene usluga u privatnim ordinacijama.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Moguce, jer cene UZ dojke se krecu oko 4.000 plus UZ ginekoloski koji se krece tako oko 3000-4000, plus brisevi(a pogotovu ako te gin. ordinacije nemaju svoju mikrobiolosku laboratoriju pa briseve nose recimo u konzilijum, onda je cena mnogo veca)
Inace ja trudnocu vodim u privatnoj poliklinici Jevremova, a tamo je UZ oko 4000. Ja sam jako zadovoljna njima, a cujem dobre su i druge ginekoloske ordinacije Ivanovici, pa onda ona gde radi dr. Pedja Djurovic koji dolazi na ovaj forum(ne znam kako se zove ordinacija), zatim ima ordinacija Snegor na Vracaru tu rade dr. Snezana Vidakovic i dr. Vladimir Pazin...
Inace ja trudnocu vodim u privatnoj poliklinici Jevremova, a tamo je UZ oko 4000. Ja sam jako zadovoljna njima, a cujem dobre su i druge ginekoloske ordinacije Ivanovici, pa onda ona gde radi dr. Pedja Djurovic koji dolazi na ovaj forum(ne znam kako se zove ordinacija), zatim ima ordinacija Snegor na Vracaru tu rade dr. Snezana Vidakovic i dr. Vladimir Pazin...