Jedno pitanje samo za dame...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Jedno pitanje samo za dame...
Pozdrav svima. Ovako. Imam jednu veeeliku dilemu vec duze vreme. Imam devojku sa kojom sam u vezi vec celih 6 godina. Redovno upraznjavamo seksualne odnose i tu je sve superiska. Kada smo prvi put imali odnos (posle 4 meseca veze) primetio sam da nije nevina. Tj. mi smo radili sve i svasta i pre tog odnosa kada malo bolje razmislim, i cini mi se da sam i pre odnosa to primetio. Elem, pomenuo sam joj nekako to, i ona se sva ubedacila i rekla mi je da sam joj ja prvi sa kojim je bila u bilo kakvom seksualnom odnosu, da tako kazem, i da se ona ustvari sama probusila olovkom (?!?) kada je imala 14-15 godina, cisto je eksperimentisala i probusila himen. Tada je imala 17 godina. Ja tada naravno u to nikako nisam poverovao. Licno, posle 6 godina ni sad u to ne verujem. Kada smo posle par meseci imali odnos, sve je da kazem uslo kako treba (hehe), kao da nije bila nevina. Par puta sam pokusao na tu temu da razgovaram ali ona je bila sva u fazonu "ti meni ne verujes, bla bla bla...". Mislim, bas me briga i ako je spavala sa nekim pre mene, ali se uzasavam lazi i neiskrenosti. Ne volim da neko pravi budalu od mene.
Moje pitanje glasi: da li je taj njen scenario uopste moguc i da li vi verujete u to? Koliko je medicinski to uopste realno? Iliti, koliko ta prica drzi vodu?
Hvala vam unapred.
Moje pitanje glasi: da li je taj njen scenario uopste moguc i da li vi verujete u to? Koliko je medicinski to uopste realno? Iliti, koliko ta prica drzi vodu?
Hvala vam unapred.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Uh, nezgodne stvari...
Kao prvo, treba da znas da je himen elasticna opna oblika (tako da kazem) prstena. Ja sam koristila tampone dok sam jos bila nevina i nisam ga oshtetila. Kapiram da je to individualna stvar...
Verovatno je moguce "probusiti" ga olovkom(!?), ali mi ta prica nikako ne drzi vodu...
Mada, bez obzira na samo probijanje himena, ja sam na primer imala bolove prilikom nekoliko prvih odnosa (citaj desetak). Ali, i to je individualna stvar.
Nazalost, ne postoji pouzdan nacin na osnovu koga bi mogao da utvrdis da li je devojka nevina (generalno)...
Ali kao sto si primetio, ona se cvrsto drzi svoje price, i koristi taktiku "napad je najbolja odbrana", iz cega zakljucujem da je njoj bas stalo da se po tome ne ceprka... A na kraju sve to prelazi tu temu i javlja se pitanje poverenja. Pretpostavljam da osim toga nemate problema u komunikaciji?
E da, da li ti je nekad vise pricala o tom svom eksperimentianju? Pretpostavljam da joj olovka nije bila jedina zanimacija? (Kapiram da to nije bilo tipa "Daj da gurnem olovku unutra da vidim sta ce da se desi!")
Ja sam pricala sa drugaricama o tome. Ja sam tek posle seksa otkrila cari samozadovoljavanja, ali mnoge moje drugarice su to dosta rano otkrile (pa su se igrale tusem i slicno)...
Kao prvo, treba da znas da je himen elasticna opna oblika (tako da kazem) prstena. Ja sam koristila tampone dok sam jos bila nevina i nisam ga oshtetila. Kapiram da je to individualna stvar...
Verovatno je moguce "probusiti" ga olovkom(!?), ali mi ta prica nikako ne drzi vodu...
Mada, bez obzira na samo probijanje himena, ja sam na primer imala bolove prilikom nekoliko prvih odnosa (citaj desetak). Ali, i to je individualna stvar.
Nazalost, ne postoji pouzdan nacin na osnovu koga bi mogao da utvrdis da li je devojka nevina (generalno)...
Ali kao sto si primetio, ona se cvrsto drzi svoje price, i koristi taktiku "napad je najbolja odbrana", iz cega zakljucujem da je njoj bas stalo da se po tome ne ceprka... A na kraju sve to prelazi tu temu i javlja se pitanje poverenja. Pretpostavljam da osim toga nemate problema u komunikaciji?
E da, da li ti je nekad vise pricala o tom svom eksperimentianju? Pretpostavljam da joj olovka nije bila jedina zanimacija? (Kapiram da to nije bilo tipa "Daj da gurnem olovku unutra da vidim sta ce da se desi!")
Ja sam pricala sa drugaricama o tome. Ja sam tek posle seksa otkrila cari samozadovoljavanja, ali mnoge moje drugarice su to dosta rano otkrile (pa su se igrale tusem i slicno)...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Probusila himen olovkom?
Bez zelje da trujem tu nesto i da kvarim vas odnos, ali meni to stvarno zvuci mnogo glupo. Prvo sto se himen ne busi, nego puca jer to nije kao neki poklopac koji sprecava da bilo sta udje, vec je kao sto rece Aleksandra prsten, drugo, potrebno je nesto mnogo sire od olovke, trece, malo je kretenski da je koristila olovku prilikom eksperimentisanja??? Cini mi se da bi to bilo vrlo bolno i nekomforno, zar ne? Da je bar rekla... prstom???
Bez obzira na ovu pricu, treba da znas da ne dolazi obavezno do krvarenja prilikom defloracije... neki himeni su elasticniji i ne moraju ga puknu prilikom prvog odnosa, tako da moze da izgleda da devojka nije nevina, a ustvari jeste. E sad, ako je to njen slucaj... zasto bi pricala pricu o olovci?
Mozda joj je bilo neprijatno da prizna da je spavala sa nekim u mladosti (mozda previse rano, pa je blam, pokajala se). Mozda je, sad vec nagadjam, to prvo iskustvo bilo pod nekim traumaticnim okolnostima pa zeli da ga zaboravi...
Ako tebi to sto nije bila nevina ne smeta, a ne smeta ti vidim vec 6 godina, i ako je jedino sto ti smeta to sto sumnjas da te laze, pokusaj to da joj objasnis, nekako da je oslobodis da ti kaze u cemu je fora da kazes da se volite i verujete jedno drugom i da to nece nista da promeni.... i bla, bla
Pri tome mozes da obratis paznju na to kako se ponasa u toj situaciji, postoji tzv. neverbalna komunikacija, dakle znaci koji otkrivaju osobu koja laze... skrece pogled, ceska se, vrpolji se, stavlja ruku preko usta...crveni se...
Naravno, najbolji scenario bi bio da je sve istina sto kaze, ti joj se izvinis sto si sumnjao i svi srecni.
Neka mi Bog oprosti ako sam pogresila u proceni.
Srecno
Bez zelje da trujem tu nesto i da kvarim vas odnos, ali meni to stvarno zvuci mnogo glupo. Prvo sto se himen ne busi, nego puca jer to nije kao neki poklopac koji sprecava da bilo sta udje, vec je kao sto rece Aleksandra prsten, drugo, potrebno je nesto mnogo sire od olovke, trece, malo je kretenski da je koristila olovku prilikom eksperimentisanja??? Cini mi se da bi to bilo vrlo bolno i nekomforno, zar ne? Da je bar rekla... prstom???

Bez obzira na ovu pricu, treba da znas da ne dolazi obavezno do krvarenja prilikom defloracije... neki himeni su elasticniji i ne moraju ga puknu prilikom prvog odnosa, tako da moze da izgleda da devojka nije nevina, a ustvari jeste. E sad, ako je to njen slucaj... zasto bi pricala pricu o olovci?
Mozda joj je bilo neprijatno da prizna da je spavala sa nekim u mladosti (mozda previse rano, pa je blam, pokajala se). Mozda je, sad vec nagadjam, to prvo iskustvo bilo pod nekim traumaticnim okolnostima pa zeli da ga zaboravi...
Ako tebi to sto nije bila nevina ne smeta, a ne smeta ti vidim vec 6 godina, i ako je jedino sto ti smeta to sto sumnjas da te laze, pokusaj to da joj objasnis, nekako da je oslobodis da ti kaze u cemu je fora da kazes da se volite i verujete jedno drugom i da to nece nista da promeni.... i bla, bla
Pri tome mozes da obratis paznju na to kako se ponasa u toj situaciji, postoji tzv. neverbalna komunikacija, dakle znaci koji otkrivaju osobu koja laze... skrece pogled, ceska se, vrpolji se, stavlja ruku preko usta...crveni se...
Naravno, najbolji scenario bi bio da je sve istina sto kaze, ti joj se izvinis sto si sumnjao i svi srecni.
Neka mi Bog oprosti ako sam pogresila u proceni.
Srecno
-
- Aktivan član
- Kontakt:
Mozda ne bi bilo lose da ne zapocnes temu bas direktno, jer onda moze da ispadne da je napadas... Zasto je jednostavno ne pitas da ti isprica o svojim iskustvima sa olovkom?
Samo imaj u vidu da ce ona verovatno poceti sa pricom "ti meni ne verujes...", onda se naljuti, pa se na kraju jos i ti izvinjavas!!!
Srecno, u svakom slucaju...
Pozdrav
Alex
Samo imaj u vidu da ce ona verovatno poceti sa pricom "ti meni ne verujes...", onda se naljuti, pa se na kraju jos i ti izvinjavas!!!
Srecno, u svakom slucaju...
Pozdrav
Alex
evo i ja da se ukljucim u pricu mada nemam bas konkretno odgovor na ovu situaciju, ali zelim da napisem svoje iskustvo - prvi put kada sam imala seksualne odnose sa deckom bolelo me je i proslo je vremena dok sve nije krenulo kako treba ali uopste nisam krvarila niti je bilo ikakvih znakova da sam nevina eto recimo sem tog bola (koji opet kada neko gleda moze da bude i odglumljen) tako da ne mora da znaci da i tvoja devojka nije bila nevina to verovatno zavisi od osobe do osobe...
znam samo da ako je devojka zaista bila nevina a decko ne veruje to predstavlja veliki problem devojci jer nije sitnica imati nepoverenja po tom pitanju u osobu sa kojom imas nesto ozbiljno i planiras buducnost...
mozda je devojci tesko da prica sa tobom o tome jer joj se ne svidja ideja da joj ne verujes, ne zna kako da ti dokaze da to ipak jeste tako, a mozda opet iza svega toga stoji nesto vise ... samo polako i probaj da otkrijes...
znam samo da ako je devojka zaista bila nevina a decko ne veruje to predstavlja veliki problem devojci jer nije sitnica imati nepoverenja po tom pitanju u osobu sa kojom imas nesto ozbiljno i planiras buducnost...
mozda je devojci tesko da prica sa tobom o tome jer joj se ne svidja ideja da joj ne verujes, ne zna kako da ti dokaze da to ipak jeste tako, a mozda opet iza svega toga stoji nesto vise ... samo polako i probaj da otkrijes...
OK, pricali smo danas malo o svemu tome i krenulo je poprilicno lose ali se na kraju sve lepo zavrsilo. Naime, ja nisam bas lepo razumeo (tj. ona nije bas lepo ni objasnila) ali nije bila olovka nego nesto kao neka drska od cetke ili nesto tako slicno. Drugo, rekla mi je i da nije bila 100% sigurna da je probila himen. Sad kad malo bolje razmislim, kada smo prvi put imali odnos, ipak je bilo malo problema, tj. bolelo je, i prvo smo odustali pa smo kasnije ponovo probali. To sam zaboravio. Danas me je ona podsetila.
A recite mi ovo...u ovo se bas i ne razumem, jer je to open zenska stvar. Da li se zenski polni organ, iliti od miloste zvana vagina
, menja u bilo kom fizickom pogledu posle gubljenja nevinosti ili posle ovog npr. dogadjaja kod moje devojke? Ajde neka mi malo pojasni neko sve to. Pitam vas ovo, jer sam je pitao da li je posle toga primetila neke promene "dole", a ona je rekla da nije obracala paznju na to, tj. da nije.
A recite mi ovo...u ovo se bas i ne razumem, jer je to open zenska stvar. Da li se zenski polni organ, iliti od miloste zvana vagina

-
- Aktivan član
- Kontakt:
Ne znam stvarno.

Najgore sto se ja ne razumem u te tehnicke termine pa da objasnim sta mislim. Ali evo nasao sam sliku. Mene zanima ovo sto pise "Labia minora". Da li se to vidi kod nevine devojke ili ne? Ili se vidi samo "Labia majora"? Kada smo prvi put imali odnos, ali i pre toga, kod nje se jasno videlo i jedno i drugo. Ja sam mislio da se kod nevine devojke vidi samo "Labia majora", a da se ovo drugo pojavljuje tek neko vreme posle gubitka nevinosti. Recite ako gresim.Koliko ja znam, vagina je misicni organ, i ne vidim kakvih bi promena tu moglo da bude, bar ne posle tako kratkog perioda.

Vi proveravate i proveravate pricu svoje devojke toliko da vec idete u krajnosti,kazete da se uzasavate lazi i neiskrenosti pa onda moram da se zapitam da li ste joj pokazali ove vase poruke...toliko vas boli i intrigira prica o njenon gubitku nevinosti,a sta mislite kako bi reagovala ona da sazna gde i kako diskutujete o jednom od najintimnijih stvari u njenom zivotu.....vi da je volite pricali bi sa njom a ne bi plastikovali o jednom dozivljaju njene mladosti sa dokonim forumasima kojima je glavna dilema da li se himen moze ili ne moze probusiti olovkom!
Zapitala bih i druge zenske osobe koje ovde o tome diskutuju sa vama kako bi se one osecale da saznaju da njihovi mladici i muzevi o licnim stvarima raspredaju na ovaj nacin!
Nadam se da je neko razumeo moju poentu i da ce se sloziti sa mnom.
Pozdrav
Zapitala bih i druge zenske osobe koje ovde o tome diskutuju sa vama kako bi se one osecale da saznaju da njihovi mladici i muzevi o licnim stvarima raspredaju na ovaj nacin!
Nadam se da je neko razumeo moju poentu i da ce se sloziti sa mnom.
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 03, 2006 7:08 pm
Meni je potpuno besmislena uopste prica o tome. Zar je bitno? Nadala sam se da je ta sprdnja o tome ko je bio prvi prevazidjena, da to vise nikog ne zanima, da su ljudi shvatili da je iskustvo sjajna stvar. Neko je lepo rekao, nevine su devojke, devojke na oroceno. Ona ce pre ili kasnije da se zapita kakav je seks sa nekim drugim : )
Razumem ako je u pitanju samo problem poverenja, kao kad bi vam rekla bilo sta drugo, pa brinete da vas ne laze i stalo vam je da proverite. Ali ovo nije bas hrabar, niti narocito delotvoran nacin da se proveri da li vasa draga laze.
Razumem ako je u pitanju samo problem poverenja, kao kad bi vam rekla bilo sta drugo, pa brinete da vas ne laze i stalo vam je da proverite. Ali ovo nije bas hrabar, niti narocito delotvoran nacin da se proveri da li vasa draga laze.
Pa ja sam vec rekao da me cisto zabole da li sam joj prvi ili ne. Rekao sam vec sta je kod mene problem.
Rekao sam joj danas i za ovu diskusiju na forumu. Ne vidim problem. Ne znate ni ko sam ja a kamoli ko je ona. Tu smo da jedni drugima resimo neke dileme. Ne vidim problem.Vi proveravate i proveravate pricu svoje devojke toliko da vec idete u krajnosti,kazete da se uzasavate lazi i neiskrenosti pa onda moram da se zapitam da li ste joj pokazali ove vase poruke...toliko vas boli i intrigira prica o njenon gubitku nevinosti,a sta mislite kako bi reagovala ona da sazna gde i kako diskutujete o jednom od najintimnijih stvari u njenom zivotu
Hvala lepo. Nisam znao.GRESIS!!!
I nevina, kao i devojka (zena) koja je vec stupila u seksualne odnose, ima i "Labia majora" i "Labia minora".
Inace, kod razlicitih zena, razlicita je velicina tj. izrazenost malih i velikih usmina, ali ih sve imaju!!!
Opusti se i uzivaj sa devojkom.