Jeanine

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
nikolina5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 7:19 pm

Jeanine

Post od nikolina5 »

Da li bi neko moga da mi kaze tj. napise kako se pravilno izgovara ime kontraceptivne pilule Jeanine... pijem ih vec vise od 2 godine a i dalje nisam sigurna...moja dr kaze na jedan nacin, u jednoj apoteci skroz drugacije, u drugoj nesto trece i tako non stop. Mislim da cak do sad nijednom nisam usla u dve apoteke u kojima su apoterkarke izgovarala na isti nacin.

Inace, sa pilulama sa prezadovoljna. Nikakvih problema nisam imala, prva dva meseca malo neredovnije krvarenje tj. takozvano tackasto i malo veca napetost u grudim a kasnije sv esuper. Cak mi se i koza dosta popravila...imala sam akne po ledjima, dekolteu i licu i nakon upotrebe one su se povukle.
Pozdrav
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

"Žanin" 8)
nikolina5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 7:19 pm

Post od nikolina5 »

Upravo tako i ja izgovaram, ali mnoge apotekarke me ispravljaju kao nije tako vec npr. dženin, džajnin, žejnin i sl.
Hvala, svako dobro i pozdrav
dezintegrisana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2015 8:35 pm

Re: Jeanine

Post od dezintegrisana »

Devojke, da li neka od vas koja pije Jeanine može da kaže posle koliko vremena joj se lice poboljšalo? Meni je ostalo još 6,7 pilula do kraja prve kutije ali ne vidim neke promene...jedino su mi grudi malo veće i osetljivije :(
Odgovori