Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Dok sam pila prvu kutiju Jeanine, menstruacija mi je trajala 17 dana, i pre par dana je najzad prestala, ali javio mi se pojacan sekret sa belim primesama, a posto sam ranije imala kandidu, sigurna sam da je to - to.
Ici cu, naravno, da uradim analize, ali me zanima da li je moguce da se zbog produzene menstruacije pojavi kandida? Nisam bila bolesna ovog meseca, nisam pila antibiotike, ali sam bila pod ogromnom kolicinom stresa - možda je to...? Jel imao neko slicna iskustva?
Pao ti je imunitet i pojavila se kandida; nista neobicno, i ja cesto imam taj problem. Potrudi se da spavas dovoljno, da se zdravo hranis, mozes uzeti Probiotik kapsule, a sto se tice vaginaleta, odredice ti lekar, pozz!
Evo bila sam kod doktora i rece mi da produzeno krvarenje stvara povoljne uslove za razvoj kandide, pogotovo ako postoji stres, ili prehlada npr. cime dodatno opadne imunitet. Sve u svemu, korisno je znati, ako neko pocinje sa koriscenjem pilule, da moze uz produzeno krvarenje dobiti i kandidu.