JASMIN TABLETE

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
canana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 05, 2006 7:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

JASMIN TABLETE

Post od canana »

ZAMOLILA BIH NEKOG AKO MOZE DA MI ODGOVORI NA SLEDECE PITANJE:menstruaciju nisam imala 5 meseci i kao terapiju da mi izazovu dobila sam orgametril 10 dana 2xdnevno.posle ispijene terapije dobila sam nakon 7 dana i odmah pocela sa JASMIN tabletama.Danas mi je 14 dan kako uzimam tablete i dalje imam krvarenje mada je slabo i tamno i imam jak bol u grudima nesmem ni da ih pipnem koliko me bole.Zelim da znam da li je to normalno dok mi se organizam ne navikne na njih?
rumbulica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 1:13 pm

Post od rumbulica »

ja pijem jasmin od avgusta zbog istog problema kao ti.samo sto sam ja pila primolut nor da mi izazove ciklus.to su simptomi prvog mjeseca posle sve bude u redu bukvalno dobijas u sat tacno nista te ne boli .ne brini nista sve ce to da se sredi.pozdrav
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

To se Vasa materica prilagodjava na tablete odnosno na redovnu dozu hormona, uglavnom, opusteno i od nerednog meseca verovatno nece biti nikakvih propratnoh problema!!!
canana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 05, 2006 7:33 pm

Post od canana »

Hvala vam na odgovorima!Stvarno sam se bila uplasila sta se desava sa mojim organizmom i dokle cu krvariti
Odgovori