Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
ZAMOLILA BIH NEKOG AKO MOZE DA MI ODGOVORI NA SLEDECE PITANJE:menstruaciju nisam imala 5 meseci i kao terapiju da mi izazovu dobila sam orgametril 10 dana 2xdnevno.posle ispijene terapije dobila sam nakon 7 dana i odmah pocela sa JASMIN tabletama.Danas mi je 14 dan kako uzimam tablete i dalje imam krvarenje mada je slabo i tamno i imam jak bol u grudima nesmem ni da ih pipnem koliko me bole.Zelim da znam da li je to normalno dok mi se organizam ne navikne na njih?
ja pijem jasmin od avgusta zbog istog problema kao ti.samo sto sam ja pila primolut nor da mi izazove ciklus.to su simptomi prvog mjeseca posle sve bude u redu bukvalno dobijas u sat tacno nista te ne boli .ne brini nista sve ce to da se sredi.pozdrav
To se Vasa materica prilagodjava na tablete odnosno na redovnu dozu hormona, uglavnom, opusteno i od nerednog meseca verovatno nece biti nikakvih propratnoh problema!!!