Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Prvo, dobar dan, na ovom forumu sam nova. Vec duze vreme mm i ja radimo na bebi, ali eto, nikako ne ide. E zato me je jako potresla ovakva nebuloza od price neke balavice, koja da izvinete verovatno siri n... gde stigne, pije gluposti na koje bi ja pristala samo ako me neko siluje, a i tada bih razmislila. Cim je dobila, zbog svoje povredjene sujete je ipak napisala da je trudna, ne bi li se neko razalio. Strasno
Ma da li su stvarno spermatozoidi živi u sasušenoj spermi?
Ja sam još uvek nevin, ali kad pročitam ovako nešto dođe mi da više nikada ne pomislim na seks sa kondomom, dijafragmom, pilulama, kremovima, gelovima i sterilizacojim zajedno!
E stvarno mi nije jasno kako je neko i mogao da poveruje da od toga moze da se zatrudni. Totalna nebuloza.
Devojka se treba leciti, ako vec ne posecuje Lazu.
Tinna25 napisao: E zato me je jako potresla ovakva nebuloza od price neke balavice, koja da izvinete verovatno siri n... gde stigne, pije gluposti na koje bi ja pristala samo ako me neko siluje, a i tada bih razmislila. Cim je dobila, zbog svoje povredjene sujete je ipak napisala da je trudna, ne bi li se neko razalio. Strasno
sve stoji da se neko sasvim bezobrazno poigravao sa ljudima, ali mislim da ovim komentarima nije ovde mesto.
Mozhda je i mushkarac u pitanju, pa ne shiri noge gde stigne
ja cju da verujem da cje se ta osoba jednog dana urazumiti i da cje nacji neko lepshe mesto da pokopa svoju dosadu.