jaki menstrualni bolovi

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
cacaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:11 pm

jaki menstrualni bolovi

Post od cacaa »

U poslednje vreme imam velike probleme sa menstrualnim bolovima. I pored cetiri dolorexe po tri sata i vise bukvalno vristim od bolova, grcim se i placem, a ponekd i povracam. Sta da radim, jel ovo normalno? Koje druge lekove da pijem, dolorexa je bila jedina koja mi je pomagala, sad vise ne, sve druge lekove sam probala i nista.
Megi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 11:15 pm

Post od Megi »

Meni obicno Ketonal pomaze kad imam tako jake bolove.
Jesi li probala s njim?
maslacak
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 10:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maslacak »

Meni pomaze Tenaprost.Ali morala bi sa ginekologom da vidis sta je uzrok tim bolovima.Ja imam isto toliko jake bolove,a uzrok je endometrioza.
dolorexa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 18, 2006 2:31 pm

Dolorexa

Post od dolorexa »

Kada su menstrualni bolovi u pitanju, Dolorexa tablete se doziraju 2 puta dnevno po 2 tablete u toku 3-5 dana. Pozeljno je da se sa terapijom krene 2-3 dana pre ocekivanog ciklusa.
dolorexa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 18, 2006 2:31 pm

Dolorexa

Post od dolorexa »

Kada su menstrualni bolovi u pitanju, Dolorexa tablete se doziraju 2 puta dnevno po 2 tablete u toku 3-5 dana. Pozeljno je da se sa terapijom krene 2-3 dana pre ocekivanog ciklusa.
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

a kada je reklamiranje i komercijalna zloupotreba foruma u pitanju - to nije dozvoljeno...
http://www.doktor.rs/napomena.php napisao:Neovlašćeno reklamiranje i komercijalizacija u okviru foruma, kao i promocija Multi Level Marketing proizvoda je zabranjena.
ali posto ovaj forum vec izvesno vreme nema ni urednika, a ni admina... mozete se reklamirati koliko god puta dnevno hocete, neodredjeno vreme.....
al budite barem malo kreativniji.... da se ne vidi bas na prvi pogled

jane_doe
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Pozdrav Cacoo,
bilo je u vise navrata reci o ovm problemu... evo nekih linkova koje sam iscackala na brzinu: ili prelistaj i ostale odgovore koristeci opciju "trazi"

ako imas dodatno pitanje za doktore trebalo bi da napises kompletnu medicinsku istoriju, kao sto je navedeno u "lepljivoj"

Slika , jane_doe
Odgovori