jaki bolovi i slabije vidljiva T linija na testu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 19, 2006 8:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jaki bolovi i slabije vidljiva T linija na testu
Proslo je tek 11 dana od transfera a ja sam danas uradila test, postoje dve crtice ali je T linija slabije vidljiva... ono sto me muci su nesnosni bolovi jajnika od juce - jedva sam izdrzala, zato sam danas i uradila test bila sam uverena da su to pms bolovi kad ono dve crtice sada sam zbunjena i pomalo uplasena...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 1:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
test trudnoce
Bubi,
Ja bih rekla da si trudna! Mislim da se druga crta (pa makar i bleda) vidi samo u slucaju trudnoce. Drzim ti fige!!!

Ja bih rekla da si trudna! Mislim da se druga crta (pa makar i bleda) vidi samo u slucaju trudnoce. Drzim ti fige!!!

Jeeeeee!!!!
Sta sam ti rekla! CESTITAM!!!
Sto se tice tih bolova, ne brini, kod mene je isto prvi put bilo strasno , kao pred menstruaciju, nenormalno pojacan pms, bolovi, grcevi( a inace ih nemam kod menstr.), ja se vec bila oprostila od svega i stavila ulozak ocekujuci svaki dan, kad ono 2 crte! To je veoma uobicajeno, koliko znam. Ne brini nista, i nemoj nista da uzimas i pijes na svoju ruku, samo miruj!

Sto se tice tih bolova, ne brini, kod mene je isto prvi put bilo strasno , kao pred menstruaciju, nenormalno pojacan pms, bolovi, grcevi( a inace ih nemam kod menstr.), ja se vec bila oprostila od svega i stavila ulozak ocekujuci svaki dan, kad ono 2 crte! To je veoma uobicajeno, koliko znam. Ne brini nista, i nemoj nista da uzimas i pijes na svoju ruku, samo miruj!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 30, 2016 7:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: jaki bolovi i slabije vidljiva T linija na testu
Jutros sam radila test za trudnocu i imam 2 crtice stim sto je druga bledo roze
a pre nekih 2 h sam pocela da krvarim pomalo kao kad dobijem menstruaciju, inace kasnilo mi je 8 dana... Pa me zanima jesam li trudna ili ne?