uz jajnika JAKO ZELIM BEBU

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

uz jajnika JAKO ZELIM BEBU

Post od edinaaa »

uterus 47x23,1 mm endometrij 6,5mm DESNI OVARIJ37,7X24mm LIJEVI OVARIJ36,1X20,3mm . NA OBA OVARIJA VEČI BROJ ANTRALNI FOLIKULA. PCO susp. DG.AMENORRHOEA SEC TERAPIJA PRIMOLUT 2X1 10 DANA . URADITI FSH, LH, PROLAKTIN, E2, PROGESTERON, TESTOSERON.OVO JE ULTRAZVUK MOJE ČERKE KOJA IMA 21 GODINU. OD 13 GODINE UVIJEK IMA NEREDOVNE MENSTRUACIJE KOJE KASNE I PO3 MJESECA SADA JE UDATA I VEČ DEVET MIJESECI POKUŠAVA ZANJETI. MOLIM VAS KAO MAJKA DA MI ODGOVORITE KAKVA JE MOGUČNOST ZAČEČA .DALI JE OVAJ ULTRAZVUK OZBILJBNO STANJE I ŠTA NAM PREPORUČUJETE.DA NAPOMENEM DA JE ČERKA PRIJE TRI GODINE RADILA NALAZE HORMONA KOJI NISU ZNATNO ODSTUPALI OD NORMALNI.TADA JE U TERAPIJI IMALA DOBRASTON I DOK GA JE PILA MENSTRUACIJA JE BILA DOBRA. ČIM JE PRESTALA SA TERAPIJOM OPET MENZES KASNI.BILA BI VAM JAKO ZAHVALNA NA ODGOVORU I JA I MOJA ČERKA JER SMO OBJE ZABRINUTE MOŽE NEKI SAVJET
lilaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 7:54 pm

Post od lilaa »

ja takodze imam neredovne menstruacije i folikule na jajnicima godinu po sam u braku i tek sam zatrudnila ali sam morala uraditi abortus zbog primolut nor tableta jer sam ih pila a nisam znala da sam trudna. Tako manje da misli o tome i da se zamara da vise vjeruje sebi nego doktoru
Odgovori