Jajnici

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
perazhdera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 24, 2013 2:58 pm

Jajnici

Post od perazhdera »

Postovanje svima,

Imam 26 godina i ubise me jajnici do te mere da ne mogu normalno da vodim zivot.
Pored toga ugojila sam se naglo 15-ak kilograma, stomak mi je nadut i imam opstipaciju, koce mi se noge od bolova i krsta, uh.. Menstruaciju nisam imala od 28-og decembra, a ponekad dobijem tachkasto braonkasto krvarenje, nekad i u toku odnosa koji su jaaako bolni. Svi brisevi su uredni. Kome da se obratim i gde da idem?

Pored toga dijagnoza mi je infertilitet tip 2.

Hvala na bilo kakvom odgovoru.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Jajnici

Post od aa_aca »

Када немаш менструацију (због појачања крварења), јајнике треба да грејеш седећи на електричном јастучету два пута по пола сата дневно.

Зашто ти је стомак надут, ко зна. Можда због кандиде, можда због неправилне исхране, а можда због затвора. Једи кувану немлевену пшеницу и пиј домаћи кефир (сама треба да га правиш).

Болове у ногама вероватно имаш због проблема са крстима, која си опет средила прекомерном тежином или неправилним физикалисањем. Можда ти је потребно намештање, можда само масажа или истезање. Помогао би ти и Истеки, али дугорочно.

За менструацију не знам шта да ти кажем осим да идеш код лекара.
popovic85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 16, 2012 5:52 pm

Re: Jajnici

Post od popovic85 »

mislim da imas problem sa hormonima i mozda cak i policisticni jajnici...poseti endokrinologa oko stitne zlezde obavezno, govorim iz iskustva...sve najbolje
Odgovori