izvadjen jedan jajnik!!!moze li sa jedan da ostane trudna??
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
izvadjen jedan jajnik!!!moze li sa jedan da ostane trudna??
pre 2 godine joj je izvanjen jedan jajnik . a sada ima jedan pa me interesuje dali moze da ostane trudna ili ne kada je trebala da dobije krenulo je malo i stalo to je jedan dan da nema cekamo i molimo boga da ne krene m, samoi zelim da znam mozeli sa jedan jajnik da ostane trudna
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 8:35 pm
Biberak pozdrav! Moram da ti kazem da ima sanse. Ja radim sa jednom divnom zenom koja ima dvoje dece. Pre oko 7 godina su joj izvadili 1 ceo i pola drugog jajnika a ona je posle toga rodila sina koji sada ima 5godina i divnu cerkicu koja ima 3 godine. Ona mi je jako velika podrska u mojoj borbi. Kada su joj povadili jajnike ona je tek bila u braku 2 meseca i totalno se razocarala. Predlagala je muzu da se razvedu jer ona mozda nece moci da ima decu. Ali on naravno nije hteo da cuje tako nesto i sta da kazem ljubav je pobedila. Pre par meseci je isla kod lekara na pregled u dom zdravlja. Taj doktor je bio novi menjao je njenu doktorku i nije bio upoznat sa njenim slucajem i kaze joj dobro je da ste rodili decu pre nego sto su vam izvadili jajnike a ona mu kaze pa ja sam ih rodila posle operacije. Covek ostao u cudu
. U svakom slucaju zelim vam pun serce i opustite se, moguce je!!!!! Samo pozitivno razmisljajte i ako treba idite kod lekara malo pomoci nije na odmet! Srecno!