izvadjen jedan jajnik!!!moze li sa jedan da ostane trudna??

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
biberak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 03, 2008 6:45 pm

izvadjen jedan jajnik!!!moze li sa jedan da ostane trudna??

Post od biberak »

pre 2 godine joj je izvanjen jedan jajnik . a sada ima jedan pa me interesuje dali moze da ostane trudna ili ne kada je trebala da dobije krenulo je malo i stalo to je jedan dan da nema cekamo i molimo boga da ne krene m, samoi zelim da znam mozeli sa jedan jajnik da ostane trudna
Little monster
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 8:35 pm

Post od Little monster »

Biberak pozdrav! Moram da ti kazem da ima sanse. Ja radim sa jednom divnom zenom koja ima dvoje dece. Pre oko 7 godina su joj izvadili 1 ceo i pola drugog jajnika a ona je posle toga rodila sina koji sada ima 5godina i divnu cerkicu koja ima 3 godine. Ona mi je jako velika podrska u mojoj borbi. Kada su joj povadili jajnike ona je tek bila u braku 2 meseca i totalno se razocarala. Predlagala je muzu da se razvedu jer ona mozda nece moci da ima decu. Ali on naravno nije hteo da cuje tako nesto i sta da kazem ljubav je pobedila. Pre par meseci je isla kod lekara na pregled u dom zdravlja. Taj doktor je bio novi menjao je njenu doktorku i nije bio upoznat sa njenim slucajem i kaze joj dobro je da ste rodili decu pre nego sto su vam izvadili jajnike a ona mu kaze pa ja sam ih rodila posle operacije. Covek ostao u cudu :o . U svakom slucaju zelim vam pun serce i opustite se, moguce je!!!!! Samo pozitivno razmisljajte i ako treba idite kod lekara malo pomoci nije na odmet! Srecno!
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

Naravno da mozes, moja drugarica sa jednog foruma je izvadila jajnik u septembru 2007. i u martu 2008. zatrudnela i donela na svet 21. decembra prelepu devojcicu :lol:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

moja drugarica ima troje dece i sve ih je rodila sa samo jednim jajnikom. Naravno bitne su godine i funkcija preostalog jajnika. Ako si mlada to ti je najveca prednost jer sa godinama funkcija opada.
Ejmi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 9:00 pm

Post od Ejmi »

Naravno da moze. Ako vam nije uspelo ovaj put, to nista ne znaci, jer desi se da zena nema bas svakog meseca ovulaciju. Srecno!
Odgovori