izraslina na preponi hitno hitno

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ines 81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 31, 2011 3:48 pm

izraslina na preponi hitno hitno

Post od ines 81 »

U petak 27.5.11 mi se pojavila izraslina sa leve strane vagine malo nize ispod prepone velicine graska i bolela na dodir ,
Izgledalo je kao podkozna bubuljica dok se nije pogorsalo,povecalo i pocelo jako da boli.Izaslo je na povrsinu u vidu ogromnog crvenog kruga,velicine oraha(mozda cak i vece),slicno kao cir. Jos uvek osecam zadebljanje i bol u prepon nije puklo mazem flogocid , pijem imunovit kapsule za imunit ,nikad nisam imala ovakve probleme na ovom mestu dali da ja bocnem sa iglomi iscedim ? sta da radim? imam 29 godina dali je neko imao nesto ovako ? Unapred hvala na odgovorima!!! :P :wink:
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: izraslina na preponi hitno hitno

Post od zdravo »

To bi mogla da bude i upala Bartolinijeve zlezde, nekako na osnovu opisa ne mogu bas da zamislim gde se tacno nalazi :). U svakom slucaju, ne bockati ne mazati na svoju ruku, nego lepo kod ginekologa i on ce da odluci sta s tim. Tako neodgovoran pristup sopstvenom zdravlju, nece vam doneti nista lepo...
Odgovori