Moram da vam javim da je insemenacija,koja mi je radjena pre 15 dana uspela,tj. ja sam u drugom stanju!Ultrazvuk je zakazan za 15 dana,u medjuvremenu pijem samo folnu kiselinu,trudim se da unosim vitamine,da setam,ali ne i da trcim i da nosim tezi teret.Ima li jos nesto sto trebam da znam,jer nakon svih problema koje sam imala (konizacija prosle godine,pa IUI ove) ne zelim da nista prepustam slucaju!
Hvala!
IUI je uspela,sta dalje?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 17, 2004 2:25 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 17, 2004 2:25 pm
IUI
ginekolog je rezultatima krvi utvrdio trudnocu i nije vrsio pregled . Pregled je zakazao za datum tacno mesec dana od IUI,tako da se ja u medjuvremenu osecam kao i pre,izbegavam da dizem tesko,da trcim i bavim se sportom.Imam malo pojacan iscedak iz vagine i pri odnosu osecam da sam suva,i nekako uza unutra u cerviksu.Da li je to normalno za ovaj stadijum vrlo rane trudnoce?
Da li cu smeti da putujem tokom trudnoce (Nemacka-Srbija,avionom) i do kog meseca trudnoce,ako je sve OK je to bezopasno?
Da li cu smeti da putujem tokom trudnoce (Nemacka-Srbija,avionom) i do kog meseca trudnoce,ako je sve OK je to bezopasno?