IUI je uspela,sta dalje?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
emilija2004
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2004 2:25 pm

IUI je uspela,sta dalje?

Post od emilija2004 »

Moram da vam javim da je insemenacija,koja mi je radjena pre 15 dana uspela,tj. ja sam u drugom stanju!Ultrazvuk je zakazan za 15 dana,u medjuvremenu pijem samo folnu kiselinu,trudim se da unosim vitamine,da setam,ali ne i da trcim i da nosim tezi teret.Ima li jos nesto sto trebam da znam,jer nakon svih problema koje sam imala (konizacija prosle godine,pa IUI ove) ne zelim da nista prepustam slucaju!

Hvala!
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Pa sta kaze Vas ginekolog ?
Cestitam !
Pozdrav,
ObGyn
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Slika cestitam! srecno!
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

cestitam :D

kolika je beta
MARRY
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:38 pm

Post od MARRY »

:D :D :D Bravo!!! Cestitamo!!!!
emilija2004
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 17, 2004 2:25 pm

IUI

Post od emilija2004 »

ginekolog je rezultatima krvi utvrdio trudnocu i nije vrsio pregled . Pregled je zakazao za datum tacno mesec dana od IUI,tako da se ja u medjuvremenu osecam kao i pre,izbegavam da dizem tesko,da trcim i bavim se sportom.Imam malo pojacan iscedak iz vagine i pri odnosu osecam da sam suva,i nekako uza unutra u cerviksu.Da li je to normalno za ovaj stadijum vrlo rane trudnoce?
Da li cu smeti da putujem tokom trudnoce (Nemacka-Srbija,avionom) i do kog meseca trudnoce,ako je sve OK je to bezopasno?
Odgovori