Ista krvna grupa u supruznika

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
aleksandram77
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm

Ista krvna grupa u supruznika

Post od aleksandram77 »

Molim vas za odgovor na ovo pitanje!
Moj suprug i ja imamo istu krvnu grupu i rh faktor A+. Prije otprilike godinu dana sam bila trudna i imala spontani u trecem mjesecu svi su nalazi i pre i posle toga bili ok al niko ne zna da mi kaze zasto se to desilo. Od tada pokusavamo ponovo ali nista.Isla sam na redovne kontrole kod ginekologa i uvjek je sve bilo ok.Dal postoji mogucnost da psiha radi svoje jer sam opterecena sa tim ili ima kakve veze i iste krvne grupe? Molim za pomoc

Unapred zahvalna! :cry: :cry:
aradiss82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 04, 2007 9:03 pm

Post od aradiss82 »

Aleksandra, iste krvne grupe sigurno ne mogu da vam predstavljaju problem u začeću, može biti ukoliko si ti rh-, a on rh+ ali ni to nije neki problem posle prvog porođaja žena primi ROGAM i to je to. Što se psihe tiče, samo opušteno, smatra se sasvim normalnim da prosečne starosti, zdrav par pokušava godinu dana da napravi bebu.
aleksandram77
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm

Post od aleksandram77 »

Hvala puno na odgovoru, i sto je bar neko obratio paznju na mene i moj problem! I sama sam mislila da to ne bi trebalo da utice al opet ko zna! Ipak je samo problem u preopterecenosti! :-? :roll:
angely
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 9:39 pm

Post od angely »

Moj suprug i ja smo O+ i nisam imala problema s trundocom,ne znam kako je to sa A i B grupama ali ne verujem da to moze da pravi problem
Marrri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 13, 2007 5:04 pm

Post od Marrri »

Ja sam negde procitala da je u slucaju Rh - oba supruznika nemoguce da dodje do oplodnje. Je li to stvarno tako?
Odgovori