Cula sam da su neke price lazne...msm hvalili sami sebe...ne znam da li se te price uopste proveravaju na sajtu majka hrabrosti....
Zadovoljna sam kbc zemunu...nedostataka ima ali za to je kriv neko drugi a ne osoblje koje se tu nalazi...
pa evo ispricacu vam istinu pa ako zelite verujte mi...
-kada sam se poradjala karlicno prirodno(jer sam ja tako zelela uzasno se plasim nozeva,skalpera i ostrih predmeta i nocima sam sanjala cr) nisam smela da se napinjem,rec nisam pustila i veoma sam ponosna na sebe ali najveca je sreca sto mi je dete zivo i zdravo dok je doktor koji je poradjao zenu(savrseno normalan i prirodan porodjaj) pored mene bukvalno molio i preklinjao da se napne...rekoh u sebi dodji sestro da se menjamo...zena hladno nije htela da joj dete izadje vec je i nekako skupila noge....naravno posle se zalila muzu ali ne znam da li je ovaj citao bukvicu lekaru...zena je u nekoj svojoj prici htela je samo prirodno ali da je ne boli ali nju je jadnu bolelo(ja je nesto nisam cula da jauce)
-setkam se posle porodjaja da krenem da krvarim jedna gospodja onako sveze porodjena vuce za sobom neko trudno dete...babica je moli gospodjo vratite se onesvesticete se a i povredice se ta trudnica ne moze da vas drzi a mi imamo punu salu porodilja ne mogu vas pratiti(msm zena je bila potpuno iskrena bila je luda kuca) a ne ne ne necu ja babice da mi stavljate onaj kateter sad cu ja da zavrsim...na to je babica pita a sta cete ako padnete i udarite glavom....gospodja odgovara pa ja cu da zovem muza da vas sve prebije...sta je bilo ne znam nisam mogla da cekam...
Eto ja sam htela isto da ustanem posle porodjaja pa sam se onesvestila i sta mi je falilo sto su mi jednom stavili kateter?!
Prvoj je doktor kriv zasto je boli a drugoj babica zasto oseca nesvesticu...
Vecina trudnica i porodilja je bila primer bezobraznih i razmazenih zena....haosssss
Evo ja imam ideju zasto ne napravi neko sajt gde lekari,sestre i ostali gde ce stavljati ovakve bisere!!!Ko njih stiti od ovakvih ....
Da vi samo znate kako su nekim babicama ruke?Sve u modricama!!!
Nas maze i paze 40 nedelja a neke i duze...sve nam je pruzeno...i kada shvatimo da smo rodili dete i da uopste nismo mi vise bitni nego dete njegove potrebe i zelje i da porodjaj mora da boli,da nam se telo promenilo a hormoni samo rade,umorne i iscrpljene itd ceo svet nam je kriv...
Ja ne znam da li ti ljudi moraju da trpe uvrede i batine od strane pacijenata?!
Zene vriste,cupaju,udaraju,biju,lome ti ljudi su tu da im pomognu i pomazu im da se ne lazemo niko nije bio uskracen za medicinsku pomoc!!!!A one kada se sve zavrsi zale se muzu koji hoce sve da ih pobije i nekom tamo sajtu i ko je kriv-medicinsko osoblje!!!A one su sve jadne imale strasne bolove i nenormalne porodjaje...ma samo sto decu nisu izvadile same....
Pa moja komsinica ima samo jedno dete...kaze da je bolelo nenormalno i da je bila u agoniji a doktora je sutnula u glavu...to se redje spominje vise se spominje agonija....
Samo da napomenem da verujem nekim zenama da su prezivele nesto strasno ili neku neodgovornost nekog lekara(nisu svi zlatni kao moj
)
Ali ipak mi zivimo u ovakvoj zemlji-male plate,losi uslovi i manjak osoblja!!!!
A ako neka hoce 24h svog lekara i babicu neka ode kao neke nase poznate licnosti u inostranstvo pa neka plati sumu od 5 cifri....