- 24 godine, 2. trudnoca, prva se zavrsila spontanim pobacajem u 7 nedelji
- jutros sam saynala da sam trudna (4 nedelja) i primijetila sam danas na donjem vesu zuckastu fleku, nalik na pojacano "bijelo pranje". Da li je to normalno ili treba da ocekujem da nesto krene naopako. I naravno sta sve moze biti uzrok?
- bez vecih zdravstvenih problema
- uzimam ponekad folnu kis. ili maternu
- kr je bila u redu, a skoro vadjeni hormoni i smanjen fsh (mada nisu vadjeni bas po propisima)
Hvala unaprijed!
Iscjedak na pocetku trudnoce
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Iscjedak na pocetku trudnoce
moj ti je savet da prvo nadjes valjanog ginekologa...kod mene su obe trudnoce protekle tako da sam prva tri meseca krvarila i uz pomoc progesterona sve se zavrsilo kako valja, s tim sto se u drugoj trudnoci pojavio i taj pojacani sekret, pa je doslo do prevremenog porodjaja....pamet u glavu i nadji dobrog strucnjaka da sve prati i bice sve u reduIVANAPG napisao:- 24 godine, 2. trudnoca, prva se zavrsila spontanim pobacajem u 7 nedelji
- jutros sam saynala da sam trudna (4 nedelja) i primijetila sam danas na donjem vesu zuckastu fleku, nalik na pojacano "bijelo pranje". Da li je to normalno ili treba da ocekujem da nesto krene naopako. I naravno sta sve moze biti uzrok?
- bez vecih zdravstvenih problema
- uzimam ponekad folnu kis. ili maternu
- kr je bila u redu, a skoro vadjeni hormoni i smanjen fsh (mada nisu vadjeni bas po propisima)
Hvala unaprijed!