Iscjedak na pocetku trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
IVANAPG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 08, 2005 4:50 pm

Iscjedak na pocetku trudnoce

Post od IVANAPG »

- 24 godine, 2. trudnoca, prva se zavrsila spontanim pobacajem u 7 nedelji
- jutros sam saynala da sam trudna (4 nedelja) i primijetila sam danas na donjem vesu zuckastu fleku, nalik na pojacano "bijelo pranje". Da li je to normalno ili treba da ocekujem da nesto krene naopako. I naravno sta sve moze biti uzrok?
- bez vecih zdravstvenih problema
- uzimam ponekad folnu kis. ili maternu
- kr je bila u redu, a skoro vadjeni hormoni i smanjen fsh (mada nisu vadjeni bas po propisima)

Hvala unaprijed!
IVANA
tatijana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 9:06 pm

Re: Iscjedak na pocetku trudnoce

Post od tatijana »

IVANAPG napisao:- 24 godine, 2. trudnoca, prva se zavrsila spontanim pobacajem u 7 nedelji
- jutros sam saynala da sam trudna (4 nedelja) i primijetila sam danas na donjem vesu zuckastu fleku, nalik na pojacano "bijelo pranje". Da li je to normalno ili treba da ocekujem da nesto krene naopako. I naravno sta sve moze biti uzrok?
- bez vecih zdravstvenih problema
- uzimam ponekad folnu kis. ili maternu
- kr je bila u redu, a skoro vadjeni hormoni i smanjen fsh (mada nisu vadjeni bas po propisima)

Hvala unaprijed!
moj ti je savet da prvo nadjes valjanog ginekologa...kod mene su obe trudnoce protekle tako da sam prva tri meseca krvarila i uz pomoc progesterona sve se zavrsilo kako valja, s tim sto se u drugoj trudnoci pojavio i taj pojacani sekret, pa je doslo do prevremenog porodjaja....pamet u glavu i nadji dobrog strucnjaka da sve prati i bice sve u redu
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

I ja sam 7 nedelja i imam isti problem. Zna li neko od lekara dal je to alarmantno ili ne? Pre nego sto sam saznala da sam trudna imala sam gljivice i koristila sam vaginalete (recimo u 4 nedelji). Da li su vaginalete mogle da naprave neko ostecenje plodu?
Odgovori