Intimna nega muskaraca!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
sarah_kay
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 19, 2008 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Intimna nega muskaraca!

Post od sarah_kay »

Postoji li koji prozvod namenjen intimnoj negi iskljucivo muskaraca ili mogu da koriste proizvode za intimnu negu zena? I koji Ph bi taj preparat trebalo da ima? :wink:
:-)
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm

Post od Tinna25 »

pa makar sada ima tih proizvoda for man koliko ti dusa hoce
Korisnikov avatar
sarah_kay
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 19, 2008 8:07 pm

Post od sarah_kay »

Da, ali za lice, za INTIMNU negu nisam primetila. Verovatno nisi razumela moje pitanje!
:-)
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Samo topla voda, i za muskarce i za zene!
megili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Kontakt:

Post od megili »

slazem se sa Donkom. Za intimnu negu bilo muskaraca ili zena preporucije se samo voda, mlaka i topla, kod zena preporucuju jos i ispiranje kamilicom ili razblazenom sodom-bikarbonom (tako sam cula, nisam probala, ako su me slagali, lazem onda i ja vas ), jer sve ostalo je neka vrsta hemije...Do sad svi znamo da sapuni i razni gelovi narusavaju prirodnu vlaznost i floru, verujem da isti mogu da iritiraju i polni organ muskarca...prema tome, ja sam samo za vodu, bez ukusa, boje i mirisa... (mada ova danasnja voda poprima, boga mi i miris i ukus i boju, ali to je vec pitanje nekih drugih svera vremena u kojem zivimo )
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Slagali su, slagali :wink:

Kamilica ima antibakterijsko dejstvo, sto je pogubno za zdravu vaginalnu floru jer ubija prekopotrebne laktobacile. A soda bikarbona, koliko je meni poznato, neutralise kiselinu (moja baka je uzima zbog zgaravice), sto je takodje pogubno za vaginalnu floru jer kisela sredina blokira razvoj patogenih bakterija i kandide, ako se kiselost smanji nastaje problem.
megili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Kontakt:

Post od megili »

Iskreno, ako ne postoji neki problem zbog kojeg bi lekar preporucio nesto, mislim da zaista ne reba koristiti nista osim vode. Pa, pobogu, nisu to noge da ih treba trljati i prati ko zna cime !!!
Milance77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2016 10:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Intimna nega muskaraca!

Post od Milance77 »

Evo da kazem i ovde, od skoro postoji gel za intimnu higijenu muskaraca, zove se Man Intimo. Ja ga koristim oko mesec dana i mogu vam reci da sam zadovoljan :) pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re:

Post od aaaca »

Кисела средина управо поспешује развој бактерија и гљивица те је ово потпуно погрешно:
donka napisao:Slagali su, slagali :wink:

Kamilica ima antibakterijsko dejstvo, sto je pogubno za zdravu vaginalnu floru jer ubija prekopotrebne laktobacile. A soda bikarbona, koliko je meni poznato, neutralise kiselinu (moja baka je uzima zbog zgaravice), sto je takodje pogubno za vaginalnu floru jer kisela sredina blokira razvoj patogenih bakterija i kandide, ako se kiselost smanji nastaje problem.
Milance77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 26, 2016 10:06 am

Re: Intimna nega muskaraca!

Post od Milance77 »

Ja koristim Man Intimo gel za intimnu higijenu muškaraca i veoma sam zadovoljan, nema više neprijatnih mirisa penisa, nema svraba testisa niti ojeda na preponama www.manintimo.com moja najiskrenija preporuka svim muškarcima...
Odgovori