Inseminacija - Koje su sanse?!?!?!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 11, 2008 9:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
konacno je dosao i taj 18 cekani decembar......samo da vam javim da je moja insemenacija uspela i da sam TRUDNA! JA jos uvek ne mogu da verujam, a tako sam bila nestrpljiva i nesigurna cak nisam verovala jer me zadnjih par dana boli stomak kao da cu da dobijem......
Samo da znate da i vama drzim fige i da se uskoro sretnemo na drugom forumu....
cmokic
Samo da znate da i vama drzim fige i da se uskoro sretnemo na drugom forumu....
cmokic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 8:35 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 11, 2008 9:21 pm
Hvala vam na cestitkama.... i ja vama zelim puno srece sa insemenacijom .... i da to uskoro i kod vas bude zaboravljena stvar....
dr bokica, pa mi ustvari nismo ni imali neki specificni problem ,na pregledima je bilo sve super i kod mene i kod mm,ali jednostavno prirodnim putem nije islo,ne znam zasto, i zato je moja dr, mislila da ja imam puno sanse sa insemenacijom, i evo Hvala Bogu, dobro je ispalo.
Mozda je uticala psiha, ili kao sto ona predpostavlja da je moja kiselost vagine ubijala spermatouoide jednostavno i da zbog toga nije funkcionisalo.....
Bitno je da sve probate i da nikada ne odustajete i sve ce bti kako treba
Little monster , zelim ti da ova insemenacija uspe.
ZZamalo da zaboravim, ja sam jos posle insemenacije kada sam dosla kuci ,taj i naredni dana malo vise mirovala i negde sam bila procitala da trreba da se jede sto vise pororandzi i to sam radila ,mislim da sam pojela tonu tih 2 dana..... pa neznam treba sve pokusati.....
Zelim vam puno srece pa pisite dokle ste stigle
dr bokica, pa mi ustvari nismo ni imali neki specificni problem ,na pregledima je bilo sve super i kod mene i kod mm,ali jednostavno prirodnim putem nije islo,ne znam zasto, i zato je moja dr, mislila da ja imam puno sanse sa insemenacijom, i evo Hvala Bogu, dobro je ispalo.
Mozda je uticala psiha, ili kao sto ona predpostavlja da je moja kiselost vagine ubijala spermatouoide jednostavno i da zbog toga nije funkcionisalo.....
Bitno je da sve probate i da nikada ne odustajete i sve ce bti kako treba
Little monster , zelim ti da ova insemenacija uspe.

ZZamalo da zaboravim, ja sam jos posle insemenacije kada sam dosla kuci ,taj i naredni dana malo vise mirovala i negde sam bila procitala da trreba da se jede sto vise pororandzi i to sam radila ,mislim da sam pojela tonu tih 2 dana..... pa neznam treba sve pokusati.....
Zelim vam puno srece pa pisite dokle ste stigle
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 8:13 pm
Jellenice pre svega da ti cestitam na VELIKOM USPEHU.
Kao sto primecujete ja sam ovde nova. Pa evo da vam se na brzaka predstavim i kazem sta je problem kod nas. Problema nema. Radili smo pre dve nedelje inseminaciju i sad cekamo rezultate. Radili smo je u Narodnom frontu u stimulisanom ciklusu sa klomifenom, i sa obradjenom spermom. Radili smo je dva uzastupna dana i posle toga sam pocela da pijem dabroston 2x1 tabletu. Sad sam u dilemi da li mi ciklus moze kasniti od dabrostona ili ne pa vas molim da mi otkrijete ako je ikako moguce moju ne doumicu.
Unapred vam se zahvaljujem.

Kao sto primecujete ja sam ovde nova. Pa evo da vam se na brzaka predstavim i kazem sta je problem kod nas. Problema nema. Radili smo pre dve nedelje inseminaciju i sad cekamo rezultate. Radili smo je u Narodnom frontu u stimulisanom ciklusu sa klomifenom, i sa obradjenom spermom. Radili smo je dva uzastupna dana i posle toga sam pocela da pijem dabroston 2x1 tabletu. Sad sam u dilemi da li mi ciklus moze kasniti od dabrostona ili ne pa vas molim da mi otkrijete ako je ikako moguce moju ne doumicu.
Unapred vam se zahvaljujem.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 8:35 pm
Upravo dosla sa folikulometrije.. Pila sam klomefin 1x2 ujutru od petog dana ciklusa, danas mi je 10-i dan - 3 folikula od 13 desni jajnik, 2 od 12 levi, a jedan je dimenzija 13,3..
Za nesto mi pise da je 6,1..e sad..da me ubijete, ne znam za sta. U ponedeljak folikulometrija ponovo, pa ce videti kad se radi inseminacija. Zna li iko valja li ista od ovih 'brojki'?
Za nesto mi pise da je 6,1..e sad..da me ubijete, ne znam za sta. U ponedeljak folikulometrija ponovo, pa ce videti kad se radi inseminacija. Zna li iko valja li ista od ovih 'brojki'?
Re: Inseminacija - Koje su sanse?!?!?!
Da li je neko radio inseminaciju u Novom Sadu? Koga mi možete preporučiti i koliko košta?
Hvala.
Hvala.
pozdrav svima! Ja sam redila inseminaciju u NS kod doktorke Trninic. Nazalost nije uspela. Sad se spremam za drugi pokusaj. posle prve inseminacije nisam pila nikakve lekove i stimulacija je bila sa klomifenom i posle pregnil 10000. A moj problem je izostanak ovulacije i jednoroga materica. Ako neko ima slicna iskustva molim vas javite se.
Draga ddanijela,ja sam danas imala hsg i nazalost desni jajovod je jako slabo prohodan,i doktorka je predlozila da odmah krenemo sa inseminacijom,i reklami je da dodjem 2-3 dan ciklusa,vidim da si ti najsvezija ovde pa bih te molila za tvoje iskustvo da mi kazes(pritom vidim da si ti isla 12 dan od ciklusa)..hvala unapred
Draga ddanijela,ja sam danas imala hsg i nazalost desni jajovod je jako slabo prohodan,i doktorka je predlozila da odmah krenemo sa inseminacijom,i reklami je da dodjem 2-3 dan ciklusa,vidim da si ti najsvezija ovde pa bih te molila za tvoje iskustvo da mi kazes(pritom vidim da si ti isla 12 dan od ciklusa)..hvala unapred