Posle jednog neuspelog pokusaja vestacke oplodnje ,upravo ocekujem
dali ce biti uspesna ili ne insemenacija koju sam radila u Vrnjaku banju.
Pored terapije koju sam imala ,radila sam orosavanje(ispiranje) toplom vodom.
Zelela bih da cujem vase iskustvo o insemenaciji.
insemenacija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
kaze se insemInacija...
kaze se ' koju sam radila u Vrnjack-OJ banj-I'...
kako to Vama uradise prvi vestacku oplodnju a sad idete na inseminaciju ? to Vam dodje obrnuti red, ako procitate poruku u kojoj pisu uputstva kako da postavite pitanje na ovom forumu, mozda zajednickim naporima rijesimo ovu misteriju ?
kaze se ' koju sam radila u Vrnjack-OJ banj-I'...
kako to Vama uradise prvi vestacku oplodnju a sad idete na inseminaciju ? to Vam dodje obrnuti red, ako procitate poruku u kojoj pisu uputstva kako da postavite pitanje na ovom forumu, mozda zajednickim naporima rijesimo ovu misteriju ?
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
INSEMINACIJA
Pozdrav vama!!! Hvala na ispravljenim recima.Posto pokusavam da ostanem trudna vec 7 godina, posle terapija ovde gde zivim (svedska)dokor mi je samo spomenuo vestacku oplodnju ,ni reci o inseminaci.
Za vreme ovog odmora bila sam u Srbiji ,gde me je doktor isto to pitao kako vestacka oplodnja pre inseminacije.
Po svim dosadasnjim nalazima nemam nikakvih zdravstvenih problema ni ja ni suprug,ali do zaceca ne dolazi .
Molim vas recite sta dalje.
Za vreme ovog odmora bila sam u Srbiji ,gde me je doktor isto to pitao kako vestacka oplodnja pre inseminacije.
Po svim dosadasnjim nalazima nemam nikakvih zdravstvenih problema ni ja ni suprug,ali do zaceca ne dolazi .
Molim vas recite sta dalje.