Inicijativa za zakonsko regulisanje VTO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
manaus78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 8:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Inicijativa za zakonsko regulisanje VTO

Post od manaus78 »

Drage sve, imam 28 godina i 2 misssed-a iza sebe. Jako sam nezadovoljna stanjem zdravstva (posebno ginekologije) u nasoj zemlji. To sto se trenutno radi kod nas stvarno je prevrsilo svaku meru. :evil: Odavno citam ovaj forum i znam za probleme koje imaju Blonde, Nijenina, Zabrinuta75 i mnoge druge zenice. Profesionalno se bavim odnosima sa javnoscu, poznajem SVE novinare koji se bave zdravstvom i drustvenim temama u nasoj zemlji. Molim zenice koje sam pomenula, ali i druge, da mi posalju svoje primedbe, sugestije, opis aktivnosti koje su vec preduzele i sve ostalo sto smatrate bitnim- moze ovde ili na PP.
Cvrsto sam resila da malo ustalasamo javno mnjenje i da zaplovimo na predizbornom talasu- mozda nesto i dobijemo sad kad se svi trude da sakupe sto vise pozitivnih poena pred izbore.
Blonde, da li si ti ono pominjala nevladinu organizaciju na ovu temu? Ako si to ti, pls, napisi dokle si stigla sa tim i koji su ti dalji planovi. Posto zbog svog posla u Agenciji necu smeti da se eksponiram, volela bih da ti ili neka druga zenica budete lice koje ce se pojavljivati u javnosti. Ja cu vam sa svoje strane obezbediti sve potrebne kontakte, kljucne poruke, eventualnu obuku za medijski nastup, i sve drugo sto je potrebno da se vasa poruka cuje.
Ako ste zainteresovane- tu sam :wink:
Pozdrav svima
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Da ja sam pominjala NVO, rad sa tim je stao jer nema dovoljno zainteresovanih tj. ima ali kad treba da se radi sve imaju obaveze. Ja sama nemogu i zato sam na izvesno vreme stopirala rad.
Mozes me kontaktirati na [email protected]
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Na koje konkretne korake mislite u okviru akcije koju pokrecete, i sta u okviru NVO, u kojoj formi, na koj nacin, i uopste napisite mi sto vise detalja, ili jos bolje posaljite mi pp! Raspolozena sam da Vas podrzim i da Vam eventualno pomognem!!
Srdacan pozdrav!!!
manaus78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 8:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od manaus78 »

Blonde, poslala sam odgovor na astronet. Pozz
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Joj, izvini molim te, daj posalji mi na [email protected] promenila sam provajdera pa se stalno zeznem posto je isti username! Izvini! :oops:
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
Odgovori