Infekcija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
acomegas
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 10, 2007 1:36 pm

Infekcija

Post od acomegas »

Moja devojka ima neku infekciju vagine koja joj se javlja svako par meseci. To je kao neko gljivično obolenje, crveni se, svrbi i peče je. Kako se to dobija? Kada sam je upoznao imala je tih problema, znači nije stečeno sa mnom. Koji je uzrok te infekcije?
ivanooka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 06, 2008 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Infekcija

Post od ivanooka »

Nemoj da se brines. Ako je kandida (gljivica) , ona se ne stice, nju ima svaka zena i javlja se kad padne imunitet ili kad se piju antibiotici. Mala je sansa da je i ti dobijes , a i nije upste strasna, sasvim normalna stvar, resava se vaginaletama. u svakom slucaju, nek ode kod lekara da izvadi bris i da se iskljuce bakterije. Ako je samo ovo, stvarno nista strasno! Pozz
acomegas
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 10, 2007 1:36 pm

Post od acomegas »

Hvala vam mnogo!
Rarmisljao sam da je ostavim zbog toga, svasta mi se mota po glavi.

Veliki pozdrav i svako dobro
ivanooka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 06, 2008 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ivanooka »

Ma sta ti je? Pre bilo kakve odluke, uvek moras dobro da se informises. Gomila stvari uopste nije strasna. Ima i uslovno receno monogo gorih, pa se lece i na kraju sve bude ok.
Odgovori