Infekcija koja se siri

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Zdravlja pre svega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 22, 2012 10:55 am

Infekcija koja se siri

Post od Zdravlja pre svega »

Zdravo,

Pre svega jako sam zahvalna sto ovaj forum postoji! Nadam se da cete i meni bar donekle pomoci.
Gledacu da se izrazavam sto preciznije i strucnije

Pre 7 meseci je krenulo povremeno kao "golicanje" u predelu pocetka vaginalnog trakta. Osecaj golicanja, blagog peckanja, nije to bio bol.Recimo svaki dan po nekoliko puta se javi i prosje. Prvo sam povezivala sa ciklusom i motrila mesec dva da li je to slucaj. Osecaj upale se javljao sve cesce i cesce. Otisla sam kod ginekologa. Papa II stepena i pojacan sektret tipa III. Za lecenje promena na grlicu materice prepisala mi je Povidon jod i tablete Normogin. Posle koriscenja povidon joda moja upala se kao povukla. Onda sam ubrzo pocela da osecam isto to samo prosireno u predelu donje karlice. Kad sam zavrsila sa uzimanjem Normogina otisla sam na kontolu. Ranica na grlicu se smanjila za 70%. Prepisala mi je jos nekoliko da kazem tura Normogina i Poliginax za pojacan sekret! Od te tablete prestalo je da me pecka u predelu male karlice! Bilo je ostrih bolova u toku tih 6 dana upotrebe Poliginaxa kao da se nesto u meni bori. Posle 7 dana nisam imala tegobe i mislila sam da je moj problem resen. Onda je isto takav osecaj krenuo u zelutcu neprestano 5 dana koristila sam Ranisan ali to nije imalo ni smisla jer me nije mucila gorusica i nista slicno. Prosto sam probala. Onda je bol presao na predeo bubrega. Isti osecaj infekcije, upale, ne konkretan bol! Sad osecam ispod plecki istu infekciju i bojim se da je otislo na pluca. U ponedeljak idem doktoru i ne znam kom dokroru to je jedan problem.
Kad sam se ginekologu pozalila za taj osecaj u donjem stomaku predlozila je da kontaktiram urologa. Doktorka opste prakse mi je dala uput za ultrazvuk donje karlice. Nista nisu pronasli osim jake gasove u debelom crevu. Doktorka me ignorise i dala mi je uput za Palmoticevu!!! Strasno!

Ako iz navedenog nemate dovoljno informacija da kazete koja je bolest u pitanju, molim vas navedite mi analize koje bi trebala da uradim, kom doktoru da se obrati.
Mozda ovo nije slucaj za ginekologa pa me uputite na kome da se obratim!

Unapred hvala
Zdravlja pre svega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 22, 2012 10:55 am

Re: Infekcija koja se siri

Post od Zdravlja pre svega »

Da dodam: Uradjen je test na Hlamidiju i mikroplazmu i negativan je!
Odgovori