imam vrlo cudne izrasline na ulazu u avginu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
viki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 14, 2006 11:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

imam vrlo cudne izrasline na ulazu u avginu

Post od viki »

molim doktora da mi odgovori!
imam 26 godina, vrlo sam uredna i pazim na zdravlje mada imam cesto problema sa bijelim pranjem, i od toga sam imala cak i ranicu na materici projken 9 mjeseci, ali sam to izliječila nakon tromjesecne terapije.
prije par dana sam, prilikom tusiranja, primjetila na samom ulazu u vaginu neki cudno osip, ustvari , nesto kao male sitne bradavice skupljene na jednom mjestu ( velicine mozda 1 cm), a također sam iste izrasline , tj po jesdnu takvu napipala i na analnom otvoru.
nista me ne boli, niti svrbi, a kad sam pokusala pogledati kako to dole izgleda, jedva da sam primjetila neke male izrasline, crvenkaste boje, a kada rastegnem kozu okoli niih onda postanu svijeltije.
imam partnera koji do sada nije nikada imao polno prenosivih bolesti, a imao je dosta partnerica.
stasa25
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 1:04 pm

Post od stasa25 »

Meni po opisu liči na kondilome, u svakom slučaju javi se ginekologu.
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

slazem se sa stasom...morate otici ginekologu na pregled...jedino tako se moze postaviti dijagnoza i odrediti terapija.
Pozdrav,
ObGyn
Odgovori