imam problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jeky5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2012 10:41 am

imam problem

Post od jeky5 »

zdravo , ja sam nova ovde . imam problem , pre dva ipo meseca imala sam kiretazu , sve je proslo u redu , posle toga dobila sam ciklus 20 og marta na vreme , trajao je 5 dana kao i obicno , ali nakon 12 , 13 dana tacnije 6 og aprila sam pocela da krvarim(kao kad imam ciklus) . mnogo sam uplasena , danas imam zakazan pregled i ne znam uopste kako cu otici od panike . molim vas da mi odgovorite , da li je to opasno ? unapred hvala . :(
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: imam problem

Post od Zli doktor »

jeky5 napisao:zdravo , ja sam nova ovde . imam problem , pre dva ipo meseca imala sam kiretazu , sve je proslo u redu , posle toga dobila sam ciklus 20 og marta na vreme , trajao je 5 dana kao i obicno , ali nakon 12 , 13 dana tacnije 6 og aprila sam pocela da krvarim(kao kad imam ciklus) . mnogo sam uplasena , danas imam zakazan pregled i ne znam uopste kako cu otici od panike . molim vas da mi odgovorite , da li je to opasno ? unapred hvala . :(
Nije opasno :)
jeky5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 13, 2012 10:41 am

Re: imam problem

Post od jeky5 »

zdravo , ja sam nova ovde . imam problem , pre dva ipo meseca imala sam kiretazu , sve je proslo u redu , posle toga dobila sam ciklus 20 og marta na vreme , trajao je 5 dana kao i obicno , ali nakon 12 , 13 dana tacnije 6 og aprila sam pocela da krvarim(kao kad imam ciklus) . mnogo sam uplasena , danas imam zakazan pregled i ne znam uopste kako cu otici od panike . molim vas da mi odgovorite , da li je to opasno ? unapred hvala . :(
Odgovori