imam problem
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
imam problem
zdravo , ja sam nova ovde . imam problem , pre dva ipo meseca imala sam kiretazu , sve je proslo u redu , posle toga dobila sam ciklus 20 og marta na vreme , trajao je 5 dana kao i obicno , ali nakon 12 , 13 dana tacnije 6 og aprila sam pocela da krvarim(kao kad imam ciklus) . mnogo sam uplasena , danas imam zakazan pregled i ne znam uopste kako cu otici od panike . molim vas da mi odgovorite , da li je to opasno ? unapred hvala . 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: imam problem
Nije opasnojeky5 napisao:zdravo , ja sam nova ovde . imam problem , pre dva ipo meseca imala sam kiretazu , sve je proslo u redu , posle toga dobila sam ciklus 20 og marta na vreme , trajao je 5 dana kao i obicno , ali nakon 12 , 13 dana tacnije 6 og aprila sam pocela da krvarim(kao kad imam ciklus) . mnogo sam uplasena , danas imam zakazan pregled i ne znam uopste kako cu otici od panike . molim vas da mi odgovorite , da li je to opasno ? unapred hvala .

Re: imam problem
zdravo , ja sam nova ovde . imam problem , pre dva ipo meseca imala sam kiretazu , sve je proslo u redu , posle toga dobila sam ciklus 20 og marta na vreme , trajao je 5 dana kao i obicno , ali nakon 12 , 13 dana tacnije 6 og aprila sam pocela da krvarim(kao kad imam ciklus) . mnogo sam uplasena , danas imam zakazan pregled i ne znam uopste kako cu otici od panike . molim vas da mi odgovorite , da li je to opasno ? unapred hvala .