Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Dakle, pijem kontraceptivne pilule vec 6 meseci a ovog meseca sam presla sa dijane 35 na jasmin koje pijem nekih 7 dana i konstantno imam osecaj gusenja i pritiska u grudima bez ikakvog bola i obliva me hladan znoj. Znam da su uzasne vrucine ovih dana i da nam je svima uzasno ali meni nikada pre nisu uopste smetale (vrucine) .Moje pitanje je da li je moguce da mi se ovo desava bas zbog pilula jer definitivno nisam hipohonder po prirodi. Molila bih da mi neko odgovori sto pre jer planiram da prestanem da pijem pilule danas. Inace imam 24 godine i pocela sam da ih pijem zbog policisticnih jajnika.
i meni su se desavale razne "cudne" stvari dok sam pila tablete i brojila sam dane kada cu ih prestati piti.sada mi kasni menstruacija,nemam pojma sto.uglavnom,sve te promjene su valjda normalne,mene je sve bolilo
Mozda vam te pilulele ne odgovaraju...ja bih se svakako obratila lekaru povodom tih tegoba,ne mora da znaci da su uopste u vezi sa uzimanjem kontraceptiva...
P>S>Ne znam kolko je dobro prekinuti sa uzimanjem pilula u sred kutije,zato ne bi bilo lose da idete doktoru,makar za savet sta dalje...