III grupa vaginalnog sekreta

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

III grupa vaginalnog sekreta

Post od cicamaca »

Hhmmm,ne znam ni da li je ovo pitanje...ali me zanima sledece:

Treba li da se III grupa vaginalnog sekreta leci?
Ovde sam vise puta procitala kod drugih da su im lekari prepisali neku terapiju za to,medjutim meni su vise puta radjeni brisevi i svaki put bih bila ili III ili IIIa grupa,a oba doktora kod kojih sam bila rekli su mi da je to u redu i da je to "cisto kao suza".....i da ne treba da koristim nista.
S'druge strane imam konstantan problem u kolicini sekreta...to jest on je stalno pojacan,a ja ponekad nemogu bez dnevnih ulozaka!
Ima neko neku ideju?
zanet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2005 11:58 am

Post od zanet »

Cao
Ja sam imala grupu IIIc i isto konstantno pojacan sekret i meni je moja doktorka prepisala geomicin vaginalete,ima ih 6 i svih 6 trebas da iskoristis!Stvarno su mi pomogle sada uopste nemam sekret ili ga imam jako malo!
mb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 17, 2005 5:50 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mb »

Pojacani sekret je u svakom slucaju znak da nesto ne funkcionise kako treba. Ja sam imala dvadesetak godina problema sa pojacanim sekretom, od pocetka puberteta. U vecini slucajeva je bila III grupa sekreta i obicno mi je prepisivan geomicin. Rezulati lecenja su uvek bili kratkotrajni. Dugo sam pokusavala da resim problem i da pokusam da saznam razlog te pojave, ali bezuspesno i na kraju sam prihvatila misljenje da se svi ljudi razlikuju i da sam jednostavno takav tip.
Pre nekoliko godina mi je dijagnostifikovan miom na materici. Nisam pristala na operaciju koja je jedini medicinski "lek" i zapocela sam novo i ozbiljnije traganje. Jos uvek nisam uspela da se resim mioma, ali od kada sam promenila nacin ishrane nema traga ni od pojacanog sekreta ni od III grupe. Odredjena vrsta hrane utice na ph i na stvaranje sluzi. Pokusajte bar na dve-tri nedelje da ukinete mleko, mlecne proizvode i proizvode od brasna (ili bar od belog brasna) i onda uradite ponovo analizu sekreta.
To je bilo moje resenje, a kasnije sam saznala i mnogih drugih, za trajno resenje te vrlo neprijatne pojave koja moze da dovede i do ozbiljnijih posledica.
Odgovori