Objašnjenje za Ka1,
Više puta do sada me prozivaš da sam ljudima naveo cenu određenih intervencija, pa da pokušam da ti objasnim.
Ljude je interesovala, a ja sam je naveo jer je interesantna, konkuretna itd...Nemaju svi vremena za čekanje, žele odmah i žele sve, imaju novca i za njih postoji i ta solucija, šta te tu zbunjuje?
Laparaskopska operacija u Beogradu privatno košta od 1000-2500€ za tvoju informaciju, jedan porcelanski zub 70-100€ itd.itd. Da ti ne pričam koliko je kod plastičnog hirurga, pa se posle palite na duplerice?
Za tvoju informaciju dnevno u državnim bolnicama dan u jednokrevetnoj sobi košta 3-4000 din. i šta bi ti tu da uradiš?
Pokušaću da ti objasnim, kada bi imao auto, slupao ga ne daj bože i platio zanatlije, limara i lakirera preko 1000 € to bi ti verovatno bilo normalno, ali ti ovo očigledno nije.
Moja oprema, prostor, visokostručna ekipa koštaju i ova cena je veruj mi smešna, ne boj se neću se obogatiti!
Dao sam stotine besplatnih visokostručnih saveta, pomoga mnogima, tebi se nisam lično obrato znam da te to iritira, (o problemu si mogao da pročitaš), ali me nisi ubedio da se zaista brineš za tu devojku, tvoj problem je dublje prirode.
Vidi Ka1 da bi nešto uradio u životu i sa životom moraćeš mnogo da uložiš u sebe, pljuvanjem nećeš daleko stići.
Kada čovek nešto kaže, pa i pita, konstatuje, najviše govori o samom sebi, tvoje pisanje te odaje više nego što si toga svestan.
Pozdrav i dobro zdravlje Dr PeđaDj