hvala obgyn

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
milicica67
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 9:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hvala obgyn

Post od milicica67 »

Želim da se zahvalim predivnoj Obgyn na stručnim savetima i vremenu koje izdvaja za ovaj forum.
Nisam aktivno ovde učestvovala na forumu ali sam pročitala svaku vašu priču i svaki savet Obgyn.
Moja priča na žalost liči na sve priče koje su ovde zastupljene u vezi borbe sa neplodnošću.
Imam 39 godina, pre dve godine sam počela intenzivno da se bavim mojim problemom. Rezultati koje sam uradila su u redu ( FSH, LH. PROLAKTIN, HSG, SPERMOGRAM). Dijagnoza: idiopatska neplodnost. Laparaskopiju nisam radila, pošto su mi doktori rekli da zbog godina ne gubim vreme već odmah na IVF. I tako bilans 3 IVF-a bez uspeha. Sada mi je žao što nije imao niko da me posavetuje da prvo krenem sa manje invazivnim metodama. ali su doktori govorili godine, godine, godine, tako da sam imala osećaj kako sam jako stara (toliko o psihološkom aspektu lečenja).
Da ne budem preopširna, toliko za sada, ako imate neki savet šta sada posle svega, rado ću vas poslušati. Hvala još jednom.
Odgovori