HSG u Visegradskoj

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
profnr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

HSG u Visegradskoj

Post od profnr »

Zanima me da li se HSG u Visegradskoj radi bez anestezije i da li priznaju samo svoje analize( vaginalni i cervikalni bris, krvna slika, hlamidija, mikoplazma, ureaplazma...).Sta je sve od analiza potrebno? Kakva je procedura?
paki
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

Ja sam radila u visegradkoj 2002 godine HSG kod prof. Vojvodic i rade bez anestezije i sad jer sam trebala ponovo jesenas pa sam se opredelila za Narodni Front jer tamo rade u totalnoj anesteziji. Jos sto se tice Visegradske i tvog pitanja znam da priznaju rezultate iz privatne labaratrije Konzilijum u ulici Svetog Save se nalaze ako te interesuje. Sve ovo sto si nabrojala ti je potrbno za HSG. Procedura u Visegradskoj je da dodjes otprilike 10-og dana ciklusa prepodne odradis HSG i oko jedan ides kuci. U Frontu dodjes jedan dan pre intervencije zbog pripreme od dva popodne nejedes nista a od 22 nepijes vise nista. Ujutru te klistiraju i posle toga te vode na HSG uspavaju te i odrade i vrate te posle toga u tvoj krevet i tu leskaris do sutradan i onda ides kuci. Ja sam se odlucila za Front zbog anestezije jer kada sam 2000 radila u Visegradskoj strasno me je bolelo tako da nisam smela ponovo kod njih to da radim jer oni ne daju anesteziju.
Eto toliko od mene i pozdrav :P
profnr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 03, 2007 11:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od profnr »

Hvala puno,Majo! Videcu gde cu da radim, ne zna se sta je gore.A Frontovci, priznaju li tudje rezultate?
paki
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

U principu priznaju samo od konzilijuma ili pastera, ali i kod njih mozes sve to da odradis i to mnogo jeftinije nego privatno da ih radis. Ja sam bila tamo kod dr. Jovanovica koji radi ponedeljkom u savetovalistu za sterilitet ali mozes da odes i drugim danima primice te bez frke. Sto se njega tice ja sam jako zadovoljna i ne bih ga menjala pa ti ga toplo preporucujem.
Pozdrav. :P
Odgovori