Imam 27 godina.Od svoje 21.godine imam ginekoloske probleme.Pokusacu sto krace.
Najpre sam imala RANICU na grlicu materice+KANDIDU+KONDILOME+MIKOPLAZMU.Isla sam na spaljivanje ranice i kondiloma i to mi se vise nije pojavljivalo.Mikoplazmu sam izlecila iz drugog puta adekvatnom primenom antibiotika i vaginaleta.
Medjutim,kandidu i STALNE ginekoloske upale jos uvek nisam.
Da vam bude jasnije,tokom ovih 6 godina,upale imam bukvalno svakog ili svakog drugog meseca i to ponekad budu super infekcije,bez preterivanja.
Koristila sam sve sto su mi preporucivali,raznorazne vaginalete(antibotske,prirodne),ispiranja irigatorom,Latodzin tablete,promenjen dijetetski rezim ishrane,vitamini i pomogne mi tog meseca,sledeceg vec,sve jovo nanovo...

Prosle godine kada sam uradila kolposkopiju na grlicu materice,citoloski nalaz je bio: PA II grupa,prisutna retka diskarioza.Po preporuci doktorke,uradila mi je LOOP ekciziju sa HPP verifikacijom.Mozda nije bilo hitno raditi takav drasticniji zahvat,ali s obzirom da mi je mama obolela od raka materice,morala sam radi predostroznosti i porodicne anamneze.
Nalaz isecka je bio:hronicna upala na grlicu materice.
Nakon oporavka i terapije,s obzirom da je bolesno tkivo nastalo hronicnim upalama otklonjeno,moje stanje se popravilo,po prvi put u 6 meseci da maltene ni jednom nisam imala neku izrazeniju upalu i problem.
Medutim,ne lezi vraze,evo mene opet sa upalama i problemima tokom odnosa,bolni odnosi.
Ja ne znam sta je sa doktorima,ja imam vec 6 godina konstantno isti problem,a imam utisak da me ne shvataju ozbilno ili ne zele.Stalno mi vrte jednu te istu pricu,poremecena ti je vaginalna flora,proci ce to...a mene muke ne napustaju i to vec 6 godina!Prosto,ne mogu da nadjem doktorku koja ce se zainteresovati stvarno da mi resi problem,a ne samo da mi ga sanira!

Molim vas,ako je neko imao slican slucaj ili doktora za misljenje i savet!Hvala najlepse!!!