hronicna kandida?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
revita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2007 10:29 am

hronicna kandida?

Post od revita »

Imam problem sa gljivicama, posle svakog ciklusa mi se ponovo pojavljuju, koristila sam kansen i ginodaktanol, i pomogli su mi do narednog prestanka menstruacije. Koristim mrezaste uloske i pamucan donji ves. Lekarka mi je davala i neke teblete da pijem koje mi nista nisu pomogle.Moze li neko da mi da savet sta da radim, jer ovo vise nije za izdrzati, traje vec dugo, i da mi prporuci dobrog ginekologa u Beogradu?
Hvala puno
kolko josh
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Okt 16, 2006 2:14 pm

Post od kolko josh »

Proveri secer.
Trazi od ginekologa da ti nadje uzrocnika - znachi uradi temeljnije analize.
revita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2007 10:29 am

Post od revita »

dobar mi je secer, idem kod ginekologa na svakih mesec dana, i ona stalno izmislja neke nove terapije, nakupovala sam se vaginaleta za dva zivota, a nije mi predlozila nikakve pretrage sem vadjenja krvi i standardnog papa testa i VS.
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

imala sam tih problema, trajalo je skoro 6 meseci, bila sam pod velikim stresom.
potpuno sam promenila odecu, ves, pocela da spavam bez donjeg vesa u dugoj spavacici, neko krace vreme sam pila caj: bokvica+hajducka trava, 3xdnevno po dva gutljaja.
na kraju se ne secam ni kako je proslo.
Odgovori