Poshtovani,
proshle godine sam prvi put dobila poremecaj hormona, naime ciklus mi je pochinjao na svakih deset dana i to je trajalo nekih sest meseci. Moj ginekolog mi je sve vreme prepisivao endometril, nije zahtevao chak ni labaratorijske nalaze. Kao shto rekoh posle nekih shest meseci je prestalo. Sad je ponovo pochelo da se sve sve ponavlja, ciklus koji pochinje svakih deset dana, moj ginekolog mi ponovo prepisuje endometril i nishta drugo. Mene interesuje da li postoji neshto drugo da se preduzme poshto me to sa uzimanjem hormona plashi, zbog nuspojava. Inache imam 26 godina. Unapred hvala!
Pozdrav!
hormoski poremecaj
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Pitaj svog lekara, ili konsultuj nekog drugog, za lek Ciklo-Proginovu. Ja sam ga pila 3-4 meseca dok mi se nije sredila menstruacija. To su bele i braon tabletice, koje se piju od petog dana menstracije, i dobija se tacno na 28-29 dan. I sve tako nekoliko meseci dok se organizam sam ne usmeri u tom pravcu. Nemoj da dozvolis da ostavis situaciju kakva jeste, jer ne mogu da zamislim da u tih deset dana ti mozes da imas ovulaciju. Mislim da je ovaj lek zaista pravi i mislim da ce ti pomoci.
Svako dobro!
Pozdrav!
Svako dobro!
Pozdrav!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
e...
Eto ja kao laik smatrala sam da bi to zaista bilo ptrebno uchiniti, medjutim moj doktor nije predlagao nikakve analize hormona, jedino uzv i bris, drugo nishta....konsultovala sam se sa josh nekim doktorima i manje vishe je ista stvar, a porh svega niko bash ne voli da se mesha u rad kolege...no bilo kako bilo, mene lichno zanima shta bi tu moglo da se uradi...ja sam iz Novog Sada, mozda ti je poznat neko ko se uspeshno bavi time, ja nisam uspela da pronadjem....unapred hvala
Pozdrav!
Pozdrav!