Hormonska spirala Mirena
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
A joj hvala vam na podrsci.Ja sam na netu provela citajuci o mireni svasta nesto i sad znam da pojma nemam nista.Inace sam hrvatica pa sam pogledala sve te nase forume,ali nema nista do ovog vaseg foruma.
Vi ste mi nekako najpotpuniji u svojim razglabanjima o mireni.Mene postavljanje ceka u ponedjeljak ,pa se javimmmmmmmmmmmmmmm.Cure pusa iz Dubrovnika i drzite mi palceve

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Jojjj bila sam prosle godine i sve vreme mi ochi bile zamagljene od suza radosnica i uskomeshanih lepih secanja na dane eh mladosti...

Nista ti ne brini, ima da se preporodis s Mirenom

E a mi planiramo i exkurziju tamo negde gde se nashe slatkice-mirenice prave, pa ako si zainteresovana, pochni da pravish sendviche

I josh neshto...Martatica je kriva sto ovde nema fotografija

Pozdrav sMirenim damama

E,drage moje, evo i mene posle dugo vremena 
Ok,pucajte, spremna sam na kritiku, ali ne stiže, leto je
)))
I ja dobila ranije i to skoro 7 dana, ali ja ovo ne mogu više da nazovem dobijanjem mece.Nikako!!! Nešto braon, mrljavo skroz.Da li će krenuti jače-videćemo, mada ne verujem, jer je kod mene to iz meseca u mesec sve oskudnije i nema tačkastog više.
Želim dobrodošlicu novoj Mirenici, Eden
Iskreno se nadam da će ti naše piskaranje puno pomoći, jer smo BAŠ opširno i slikovito
pisale o svemu.
Minada, ja sam imala mecu na moru (Eden, bila sam ti tako blizu i kako reče sanylica, nakon mnogo godina uživala u najlepšem moru na svetu).Dakle, Minada, sećaš se da sam koristila tampone, ali recimo samo 2-3 sata, dovoljno je bilo, a posle je i prestalo.
Cure, pozdravljam vas i dajem obećanje da ću češće svraćati
Kiss svima
Jassy

Ok,pucajte, spremna sam na kritiku, ali ne stiže, leto je

I ja dobila ranije i to skoro 7 dana, ali ja ovo ne mogu više da nazovem dobijanjem mece.Nikako!!! Nešto braon, mrljavo skroz.Da li će krenuti jače-videćemo, mada ne verujem, jer je kod mene to iz meseca u mesec sve oskudnije i nema tačkastog više.
Želim dobrodošlicu novoj Mirenici, Eden

Minada, ja sam imala mecu na moru (Eden, bila sam ti tako blizu i kako reče sanylica, nakon mnogo godina uživala u najlepšem moru na svetu).Dakle, Minada, sećaš se da sam koristila tampone, ali recimo samo 2-3 sata, dovoljno je bilo, a posle je i prestalo.
Cure, pozdravljam vas i dajem obećanje da ću češće svraćati

Kiss svima
Jassy
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 7:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravo drage moje smirencice,ja juce stigla iz "ekoloske "drzave.Imala sam tamo sve vreme,bilo obilnije valjda zbog promene klime al nema veze bar su se deca kupala.Zadnja tri dana sam bila cista al talasi grozni i voda hladna.Grudi me nisu ni bolele niti me bole,jedino je nervoza prisutna kao pms ali sad manje.