Hormoni-molim za pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maraja666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 23, 2009 11:31 pm

Hormoni-molim za pomoc

Post od maraja666 »

Postovani, imam problem, imam 19 godina, odnose imam vec 4 godine i do sada je sve bilo u redu. Imala sam redovne menstruacije, bile su obilne i trajale po 6-7 dana. Poslednju menstruaciju sam dobila 20. decembra i od tada mi se krvarenje ne zaustavlja. Povremeno se smanji pa cak i prestane na 1 dan ali sutradan ponovo krene veoma obilno. Isla sam u privatnu ordinaciju, na ultrazvuku je sve u redu kao i na pregledu, nema nikakve upale, jajnici su mi cisti. Ginekolog mi je dao prvo microginon, koji sam pila 6 dana, pa mi je promenio i dao orgametril, 7 dana i na kraju cyclo-progynova koji sam pila 1 dan ali sam imala uzasne nus pojave, mucninu, visok pritisak, lupanje srca i veliku uznemirenost. Danas mi je doktorka u telefonskom razgovoru rekla da bi trebalo te tablete da pijem jos 21 dan, i krvarenje se nece zaustaviti i posle jos 7 dana cu krvariti kao da imam normalnu menstruaciju. krvna slika mi je uzasna, pijem tablete gvozdja, organizam mi je malaksao i ne znam vise sta da radim.
Nikola$Maja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 4:55 pm

Post od Nikola$Maja »

pa ja samo da ti kazem da nisi sama....ja sam takwe probleme imala ranije,ewo imam ih i sada....mislim da je jako bitno da uradish detaljno hormone,to wec doktori kazu kojim danima tachno i onda po tome ti otkriju koji je problem po sredi....Ja sam lutala od lekara do lekara,pila sam orgametril,Yasmin,Diane.....nishta nije pomagalo,odn. jeste ali samo trenutno....sada imam nowu dr koja ni je nalozila da uradim hormone 7.,14. i 21. dan....pa da widimo shta posle....I josh to da ti kazem,i ja sam imala isto takwe tegobe od nekih lekowa.....to malo organizam tako reaguje na njih.....nije nishta strashno.....Nisam ti mnogo pomogla,ali eto....chisto da znash da nisi jedina sa takwim problemom....puno te pozdrawljam i zelim brz oporawak od swega toga.
Odgovori