Dobar dan svima

Imam jedno pitanje, tacnije u nedoumici sam vec duze vreme sta mi je ciniti. Imam 23 godine. Sa 18 godina su mi ustanovili sekundarnu amenoreju, medjutim uspela sam da povratim ciklus, ali ne hormonskim tabletama. Tada su mi oba jajnika bila policisticna. Pre mesec dana isla sam na ultrazvuk i ginekolog mi je rekla da mi je sada samo desni jajnik policistican i da nece uvoditi hormonske pilule. Medjutim kada sam radila hormonski status na 4-ti dan ciklusa i rezultati su bili sledeci LH 6.83, FSH 6.50, PRG 1.91, Testosteron 0.48, PRL 671. Zbog LH i FSH doktorka mi je rekla da cu morati da pijem hormone

, a kada sam radila ultrazvuk rekla mi je da ce se to vremeno sve srediti. Jako sam zbunjena i iskreno uplasena jer sam cula dosta negativnih komentara vezano za hormone. Meni se vec nekoliko puta desava da dva dana pred ciklus imam neverovatne tahikardije, otkucaj srca ide do 136

A cula sam da se nekim zenama zbog uzimanja hormona jave tahikardije. Bila bih zahvalna svima ukoliko imaju da mi daju neki savet ili predlog