hocel ili nece

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
loresa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 8:21 pm

hocel ili nece

Post od loresa »

Vec je 2 dana kako sam zavrsila terapiu sa Klomifenom.Nisam ga koristila sto sam neplodna nego mi je preporucio moj Dr.da bih ubrzala proces trudnoce.nakon koliko dana treba da imam odnose posla ove terapie.Sta mislite vi molim vas da mi date vase mislenje.Pozdrav
jeska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 11:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jeska »

Klomifen je induktor ovulacije. (Umesto jednog zrelog folikula bi trebalo sada da imas dva ili tri) Tako da bi trebalo da imas odnose kao i obicno - kada su ti plodni dani. Terapiju Klomifenom je jako pozeljno pratiti folikulometrijom. U tom slucaju tacno ces znati kako si odreagovala, da li se formiralo vise folikula, da li su svi pukli i oslobodili jajnu celiju, kada tacno treba da imas odnos... Bitno je i da debljina endometrijuma bude odgovarajuca, sto se takodje vidi na ultrazvuku. Tako da ti svakako preporucujem da ovo uradis.
SRECNO! :)
Odgovori