Hlamidija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Hlamidija
upravo sam dobila da mi je test na hlamidiju pozitivan,na rezultatu pise jedan + da li to znaci da je slabo izrazena i da ce se brze i lakse izleciti?i da li to ukazuje na vremenski period koliko je imam?molim vas svi koji imaju iskustva sa ovom bolescu neka mi odgovore.Mislim da bi neko strucan mogao da nam objasni sve u vezi ovih pluseva posto o tome nisam uspela nista da pronadjem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm
STO SE TICE HLAMIDIJE,IMAS DOSTA DA PROCITAS OVDE O TOME,MADA NEMOJ SVE DA UZIMAS ZDRAVO ZA GOTOVO,IMA SVEGA I SVACEGA.MOJE ISKUSTVO JE BILO DA SAM DOBILA REZULTAT POZITIVAN,BEZ IKAKVIH +,NISAM USPELA DA SHVATIM ODAKLE MI,POSTO SAM BILA SAMA PRE TOGA,I DUGO NISAM IMALA DECKA,ALI TO I NIJE TAKO BITNO.BITNO JE DA POPIJES LEKOVE ONAKO KAKO TI KAZE DOKTOR,SVE,DA APSTINIRAS SA ODNOSIMA,DOK SI NA LEKOVIMA,DA POSLE TERAPIJE SACEKAS BAR 6 NEDELJA DO KONTROLNOG BRISA(TAKO MI JE REKLA ZENA U LAB U ZAVODU,KOJA TE TESTOVE GLEDA),I DA IMAS NAJMANJE 2 VEZANA NEGATIVNA,POSLE TERAPIJE.jA SAM PRVI TEST URADILA POSLE 20-TAK DANA OD TERAPIJE,I BIO JE POZITIVAN,PA SAM SACEKALA DA PRODJE 11 NEDELJA,PA SAM URADILA,PA POSLE 6 MESECI I BILO JE NEGATIVNO,U MEDJUVREMENU NISAM PILA NIKAKVE LEKOVE.OBAVEZNO DA SE LECI PARTNER ISTOVREMENO I DA ZAOBILAZIS U SIIROOOKOM KRUGU PRIVATNE LAB,CESTO IZDAJU LAZNE REZULTATE.NEKO SE IZLECI ODMAH,NEKO POSLE 2-3 TURE LEKOVA,ALI JE VAZNO DA ZNAS DA JE IMAS I DA SE LESCIS.I JACAJ IMUNITET,NA SVE MOGICE NACINE.ETO,PUNO SRECE,NADAM SE DA SAM TO POMOGLA
hvala
zaista jesi.citala sam dosta o hlamidiji na ovom forumu ali ljudi imaju tako razlicita iskustva,neki je izlece za cas,a neki se zlopate i stalno im se vraca.ja isto ne znam kako sam je pokupila jer sam vec dosta dugo sa deckom koji je pre mene bio samo sa jos jednom devojkom kojoj je on oduzeo nevinost
kada moram tako da se izrazim
)ma uzas,posebno sto su me prvo lecili od svakakvih bakterija i tek kada je med.sestra slucajno spomenula hlamidiju ja sam predlozila doktoru da uradim test.

kada moram tako da se izrazim