hlamidija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jelena25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 01, 2005 5:13 am

hlamidija

Post od jelena25 »

Imam 19 god.Pronadjena mi je hlamidija.radila sam bris na bakterioloski nije bilo nicega sekret mi je treca grupa i zanima me da li postoji sansa da pored hlamidije imam i ureoplazmu i mikroplazmu i da li bi se to videlo na bakterioloskom testu?Hlamidiju vise nemam pila sam sumamed u kombinaciji sa jos dva leka.Radila sam analize krvi i mokrace klasicne i krv je u redu a u mokraci su mi leukociti 500 kazu lekari malo povecani i dosta plocastih celija i bakterija.urinokultura mi je radjena i tu nema nicega.Kiselost mokrace mi je 6.Da li je sve ovo normalno jer sam jako zabrinuta.Imam i bolove u zglobovima desne noge i ruke mada imim reumu od malena sada je samo duze prisutnija ali ne i jaka.na materici imam ranicu radjena je kolposkopia i sve je u redu.Jer bi trebala da se plasim?Takodje mi je pocetk mokracnog kanala bolan ali samo na dodir jer to znaci nesto?
Odgovori