hlamidija-pitanje za dr-HITNO!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
beba2008
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 01, 2008 12:31 pm

Post od beba2008 »

Dok smo pokusavali da ostanem u drugom stanju radila sam razne briseve izmedju ostalog u poslednje 2 godine 4-5 puta sam radila bris na hlamidiju koji je uvek bio negativan,sada sam u 27.nedelji trudnoce i bris na hlamidiju je pozitivan.Interesuje me da li sam je mogla imati i pre trudnoce a da su mi nalazi bili ne tacni(mada znam da se sa njom jako tesko ostaje u drugom stanju) ili sam je dobila u trudnoci?Koliko je opasna za bebu,posto mi je moj ginekolog rekao da nije opasna( rekao mi je da kad vec nije nista bilo da sad nije opasno).Dobila sam eritromicin i neke vaginalete a za supruga sumamed(azithromycinum) samo 2 tablete od 500 za jedan dan.I jos jedno pitanje kolika je verovatnoca da se dobije nekim drugim putem osim polnim odnosom?Hvala unapred.
Tina 76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 10:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tina 76 »

Samo da ti kazem moje iskustvo sa hlamidijom i eserihijom.
Skoro sam je imala hlamidiju i dosta brzo sam je izlecila. Testove smo oboje uradili i ja sam bila pozitivna, a mm negativan :D
Kasnije je mm imao eserihiju. Kad smo se testirali, on je bio pozitivan, a ja ne :D
Pa sad ti vidi! Stvarno smo odani jedno drugom, a kako smo ih dobili, a nismo preneli jedno drugom, to mi nije jasno!
Za hlamidiju znam da su je neki dobili na bazenu, tako da mislim da se ne prenosi iskljucivo seksualnim putem.
Pozdrav i srecno sa bebicom!
Časa je uvek polu PUNA!
beba2008
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 01, 2008 12:31 pm

Post od beba2008 »

HVALA PUNO,zavrsila sam terapiju pa cu za 20-ak dana da ponovim bris nadam se da cu je i ja brzo izleciti,jer me je strah zbog bebe.
Odgovori