Hitnooo:(

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Maja TT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 12, 2012 5:17 pm

Hitnooo:(

Post od Maja TT »

Pre 10 dana sam imala nezasticen odnos,odmah posle dva sata sam uzela ecepelle tbl . Danas mi je 20 dan siklusa...pre dva dana mi je curela neka bledo kafena tecnost i tako na dva dana ,na sat vremena i prestala...danas sam prokrvarila,ali na svakih sat vremena po 2 kapljice ... Inace mi je ciklus 30 dana .radila sam test , bio je negativan. Plasim se zbog ovakvog krvarenja...sta je u pitanju? Postoji li mogucnost da sam trudna? :roll: :cry: Molim za odgovor.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: Hitnooo:(

Post od Bokily »

To krvarenje je najverovatnije posledica pilule ''za dan posle''. Treba da znate da tu tabletu smete koristiti jednom godišnje, eventualno 2 puta. Ta tableta je jedna hormonska bomba koja se koristi samo kao krajnje rešenje tako da budite pažljivi.
Šanse za trudnoću su skoro pa nemoguće.
Pozdrav.
@Midzi@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 7:20 pm

Post od @Midzi@ »

Ako dodje do krvarenja nakon uzimanja tablete da li to znaci da bi doslo do trudnoce da tableta nije uzeta?
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

@Midzi@ napisao:Ako dodje do krvarenja nakon uzimanja tablete da li to znaci da bi doslo do trudnoce da tableta nije uzeta?
To krvarenje je posledica dejstva tablete bez obzira da li je došlo do začeća.
Pozdrav.
Odgovori